Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azért én nem ezt vártam...

Azért én nem ezt vártam volna! Igazam van?

Figyelt kérdés

van egy 3 éves és egy 5 hónapos gyerkőcünk.

azt inkább nem is írom hogy nem valami apatípus de ezt mellőzzük.

a lényeg hogy ő egy hete nagyon beteg volt,megfázott rendesen,én borogattam a homlokát éjjel,elküldtem zuhanyozni mert volt majd 40 fokos láza,szóval törődtem vele a 2 pici mellett éjszaka is

sajnos elkaptam tőle,..az éjjel nagyon lázas voltam,szerintetek nekem borogatta valaki a homlokom?

valaki adott gyógyszert??

hát nem! annyira fáj ez nekem,hogy a férjem aludt míg én szenvedtem és felkelni nem tudtam a fájdalomtól.

ma ezt szóvá tettem neki,de csak nevetett,.

hát milyen az apa az ilyen? remélem egyik gyerek sem kapja el tőlem a náthát.

benneteket ápol a férjetek ha betegek vagytok??

2013. ápr. 3. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos sok férfi nagyon önző:(

Igen, engem ápol, bár szerencsére ritkán vagyok beteg.

2013. ápr. 3. 18:07
 2/15 A kérdező kommentje:
én azt hittem ez oda vissza megy,mellesleg nem is dolgozik most mert szabin van ,
2013. ápr. 3. 18:09
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem minden férfi tud olyan gondoskodó lenni... és most a gyerekekkel többet törődik vagy minden rád marad? Mert ha a kicsikkel foglalkozik, akkor nem rossz apa, hanem milyen férj az ilyen?
2013. ápr. 3. 18:11
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
szerencsére ápol,már ha éppen itthon van (2 helyen dolgozik),de ha itthon van akkor segít,megis főz stb
2013. ápr. 3. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

Engem se ápol senki. És nem azért, mert a férjem nem jó apa vagy nem jó férj, hanem mert én ellátom magam, neki meg dolgoznia kell, így nem tud rám vigyázni.

Amikor epeműtétem volt, akkor 1 hetet volt itthon a férjem, hogy az akkor 3 hónapos fiúnkat ellása, mert én nem tudtam, de utána ment dolgozni és mindent nekem kellett csinálni. Felépülni és mellette a kisfiúnkat ellátni. De ez idő alatt is magamat láttam el.

De nyilván, ha annyira beteg lennék, hogy nem bírnék az ágyból se kikelni, vagyis nem tudnám ellátni magam, akkor biztos ápolna, de nem volt még ilyenre példa.

Egyébként ha nem egy apatípus és ennyire rossz ember, akkor nem értem, hogy miért szültél újra neki? Mert gondolom ez, hogy ő ilyen ember, ez nem most derült ki. De végül is nem akarlak bántani, ez a te dolgod, csak nem értem igazából.

Egyébként igen elkaphatják a gyerekek. Sőt, az sem kizárt, hogy a férjedtől már elkapták, mert azért azért egy fertőzésnek is van lappangási ideje. És csak utána jelentkeznek a tünetek.

2013. ápr. 3. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ápol, ha kérem.

Én is nemrég voltam beteg, mondtam, menjen nyugodtan aludni, szólok, ha kell a segítsége. Így aludt nyugodtan.

2013. ápr. 3. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha napközben van valami bajom akkor ápol, hoz mindent ami kell, de ha éjszaka akkor nem kel fel, mondjuk el sem várnám. Bár éjszaka is előfordul, hogy ha nagyon sz.rul vagyok akkor hoz gyógyszert, vagy inni, ilyesmi. Egyébként ő sem várja el tőlem, hogy mindenre ugorjak, ha beteg. De megértelek azért, hogy rosszul esett.
2013. ápr. 3. 18:22
 8/15 A kérdező kommentje:

"Egyébként ha nem egy apatípus és ennyire rossz ember, akkor nem értem, hogy miért szültél újra neki? Mert gondolom ez, hogy ő ilyen ember, ez nem most derült ki. De végül is nem akarlak bántani, ez a te dolgod, csak nem értem igazából. "

--gondoltam hogy valaki ezt megjegyzi.

a kisfiúnk meglepetés baba volt,nem terveztük egyenlőre

2013. ápr. 3. 18:37
 9/15 A kérdező kommentje:
azt nem írtam hogy rossz ember.
2013. ápr. 3. 18:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ápolna-e, mert nem voltam még nagyon beteg mióta együtt vagyunk. Azt viszont tudom, hogy az esetek 90%-ában csak akkor segít, ha megkérem rá, magától nem. Szóval elképzelhető, hogy csak akkor ápolna ha kérném, de ezt tényleg nem tudom.
2013. ápr. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!