Igazam van szerintetek ez ügyben? (Anyós, rokon kérdés)
Figyelt kérdés
Az anyósomékkal lakunk egy házban, de külön bejárattal. Van egy 23 hós kisfiam, aki most lábalt ki egy vírusos betegségből. A sógornőm a tetőtérben lakik két gyerekével, 3 és 8 évesek. A kisebbik lánya állandóan le akar jönni megnézni, hogyan fűrdetem a kisfiam. Már jó párszor le is jöttek, de semmi más nem történt csak zsibongás, és a kislány rosszalkodott, ugrált az ágyon. Engem zavar ez a helyzet, hogy az amúgy is szűkös kis szobában(3X4 m), ott vagyok én, a kisfiam, az anyós, a sógornő, és a két lánya. Szóval ma is hisztizett a kislány én meg nemet mondtam, de láttam, hogy megsértődtek. Aztán meg elmagyaráztam az anyósomnak, hogy a kisfiamat fürdetésnél már nem kell felpörgetni, fontos neki a nyugalom, egyébként is fáradt, és nyűgös, főleg, hogy az orrát is állandóan le kell szívni. Szóval mi a véleményetek erről? Miért lennék én köteles állandóan fogadni őket?2012. máj. 11. 22:12
1/5 anonim válasza:
Igazad van én is megunnám.1x-2x még belefér,de állandóan még akkor se ha nem 3x4 méteren lennétek.Nálunk utána kakaó,és fekvés,nem hiányoznak vendégek.Főleg ha beteg is a pici.Ők a tapintatlanok.
2/5 anonim válasza:
Teljesen igazad van! Én is utálom, ha fürdéskor nyüzsi van. Akkor már nyugira van szüksége a gyereknek.
3/5 anonim válasza:
Húúú, én biztosan megőrülnék, ha állandóan ott lábatlankodnának nálunk. Még akkor, is ha a legközelebbi rokonokról van szó. Én este már sokszor le is veszem a nadrágomat, mert kényelmesebb csak bugyiban hajolgatni a kádnál, meg ha kiveszem a lányom a vízből, akkor nem lesz mindenem csupa víz.
Szörnyű lenne, ha mindig "viselkednem" kellene a saját lakrészemben.
Már azért is minden elismerésem neked, hogy ezt a fajta együttlakást elviseled!
Jól tetted, hogy elküldted őket. Ha pedig nem értik, az szomorú, de akkor se engedj!!
Én már attól tök ideg vagyok, ha a vendégek sokáig maradnak és nem tudjuk időben lefektetni a gyereket.
2 éves kislány anyukája
4/5 anonim válasza:
Mindegyik válaszolónak igaza van, ne hagyd magad. Ok, ha 1-2x előfordul, ok, tűrni kell, de rendszeresen, na ne. Este a kicsinek már nyugalom kell és nem az, hogy nagyobb gyerekek felpörgessék! Tényleg lehetnének tapintatosak. Próbálj ne összeveszni velük, biztosan okosan megoldod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!