Anyámnak vagy nekem van igazam?
Figyelt kérdés
A 3 éves lányom ma rettenetesen szófogadatlan volt egész nap. A nagyi (anyum) mondogatta neki, hogy ki fogsz kapni anyától...
mire én a fenekére csaptam.
erre meg anyám rámtámadt,. hogy mit csinálok...jött mint egy szent, hogy miért bántom(sokat kaptam tőle kiskoromban)
akkor minek is duruzsolja a fülembe, hogy verjem meg????
nagyon összevesztem vele...
2012. dec. 13. 14:17
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy korai öl neked meg a gyerekvallalas. A te gyereked, a saját elgondolásod alapján kellene nevelni. Nekem aztán mondhatna bárki, igy csapjak oda, akkor tennem, ha ugy látnám jónak es utána biztos nem mást hibáztatnek.
2/6 A kérdező kommentje:
nehéz saját elgondolással nevelni gyereket, ha anyám a nap 24 órájában ugatja a magáét a fülembe...
2012. dec. 13. 14:34
3/6 anonim válasza:
Azt hogy csinálja? Együtt éltek? Költöztettek külön.
4/6 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz ah a fenekére csapsz,mond meg anyádnak ne szóljon bele ha kell popsira kézre ütés belefér,Ő meg ne ígérjen olyat az unokának amit nem tenne meg mert annak nincs értelme.
5/6 anonim válasza:
Én először is kikérném magamnak, hogy a nevemben ne fenyegesse a gyereket. Így kitől fog majd félni? Persze hogy tőled, mert még a nagyi is azt mondja, hogy "ki kapsz anyától!" Ha fenyegetőzni akar, fenyegetőzzön a saját nevében, aztán döntse el, mit csinál, ha nem hallgat rá!
6/6 anonim válasza:
Na hagyd, hogy anyád ilyen módon ugráltasson. Ez az eset egy tipikis van sapka - nincs sapka volt.
Ha velem csinálja valaki ugyanezt, én is összekapnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!