Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyámnak vagy nekem van igazam?

Anyámnak vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

A 3 éves lányom ma rettenetesen szófogadatlan volt egész nap. A nagyi (anyum) mondogatta neki, hogy ki fogsz kapni anyától...

mire én a fenekére csaptam.

erre meg anyám rámtámadt,. hogy mit csinálok...jött mint egy szent, hogy miért bántom(sokat kaptam tőle kiskoromban)

akkor minek is duruzsolja a fülembe, hogy verjem meg????

nagyon összevesztem vele...

2012. dec. 13. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Lehet hogy korai öl neked meg a gyerekvallalas. A te gyereked, a saját elgondolásod alapján kellene nevelni. Nekem aztán mondhatna bárki, igy csapjak oda, akkor tennem, ha ugy látnám jónak es utána biztos nem mást hibáztatnek.
2012. dec. 13. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:
nehéz saját elgondolással nevelni gyereket, ha anyám a nap 24 órájában ugatja a magáét a fülembe...
2012. dec. 13. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt hogy csinálja? Együtt éltek? Költöztettek külön.
2012. dec. 13. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz ah a fenekére csapsz,mond meg anyádnak ne szóljon bele ha kell popsira kézre ütés belefér,Ő meg ne ígérjen olyat az unokának amit nem tenne meg mert annak nincs értelme.
2012. dec. 13. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én először is kikérném magamnak, hogy a nevemben ne fenyegesse a gyereket. Így kitől fog majd félni? Persze hogy tőled, mert még a nagyi is azt mondja, hogy "ki kapsz anyától!" Ha fenyegetőzni akar, fenyegetőzzön a saját nevében, aztán döntse el, mit csinál, ha nem hallgat rá!
2012. dec. 13. 21:04
 6/6 anonim válasza:

Na hagyd, hogy anyád ilyen módon ugráltasson. Ez az eset egy tipikis van sapka - nincs sapka volt.

Ha velem csinálja valaki ugyanezt, én is összekapnék vele.

2012. dec. 31. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!