Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az isten baja van anyámnak?

Mi az isten baja van anyámnak?

Figyelt kérdés
15 ÉVES VAGYOK, CSAK ÚGY ENGED BÁRHOVA, HA Ő IS OTT VAN, ÉS HA Ő MENNI AKAR ÉN NEM, akkor k*vára el kell jönnöm még ha jól érzem is magam buliban. De bezzeg ha ő akar maradni én mennék haza ott kell maradnom! Ilyen anyát senkinke nem kívánok. Mit mondjak neki mit csináljak, hogy végre el engeedjen EGYEDÜL valahova?
2012. aug. 25. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, még jó, hogy nem enged el egyedül. Ő a felelős érted.
2012. aug. 25. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
De csak haverok vannak ott meg szülinapról jövünk most is haza jól éreztem magam arra apa hulla részegre itta magát és el kellett jönni... De bezzeg ha anyuék akarnának maradni..ott kéne ölnöm hajnalig...
2012. aug. 25. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Velem egyidősek is voltak ott...Szégyellem az apám mert iszik.. Anyámat is kezdem nem szeretni(tudom furcsa) de így van. Nem meg akar védeni, csak azt hiszi csibe vagyok hogy mindig kövessem
2012. aug. 25. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán anyádnak rohadtul elege van a részeges apádból, meg a lázadó, önmagát felnőttnek tekintő 15 éveséből, ezért mentek haza egy olyan buliból, ahol szégyenbe hozzátok. Őszintén, te jól érzed magad egy olyan helyen, ahol mindenki azt nézi, ahogy apád taj részegre issza magát?

Előbb érd el, hogy anyád bízzon benned, mielőtt követelőzöl. Gondolom fél, hogy úgy végzed mint apád. Persze a te 15 éves kis agyad csak addig terjed, hogy te mit akarsz.

2012. aug. 26. 09:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz... Mert apu ugyanúgy részegre issza magát hogyha olyan buliban vagyunk ahol anyunak jó akkor nekem ott kell lennem reggelig...Apám akkor is iszik...Ha olyan zene megy ami anyunak tetszik és nekem nem nekem reggelig kell halgatnom de ha fordítva akkor anyu nem akar maradni HAVEROKNÁL akkor go home... HAVEROKNÁL MI BAJOM LEHET?
2012. aug. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!