17 eves vagyok es leheth terhes...99% :( Mit tegyek te Ur Isten... ?
Most talan nincs ertelme papolni neked, nektek.....de szerintem nem uszod meg ezen az oldalon anelkul.Nem potyara mondjak egyfolyataban a szulok, felnottek, hogy vigyazni kell annak aki nem szeretne babat....az egy elet es nem jatek.Ha mar baba van es azon gondolkoztok, hogy megtartsatok akkor jusson az az eszedbe, hogy mire megszulod leszel 18 eves...az mar nem annyira gyerek meg akkor is ha te annak latod...regebben ilyen korban normalis es termeszetes volt a szules....gondolj arra, hogy benned egy uj elet novekszik es egy uj elet alakul ki.Mivel irod, hogy te nem sulizol es valoszinu, hogy melozni se melozol akkor fontold meg azt a megoldast, hogy megszulod es orokbe adod...millio csalad, no van aki keservesen probal teherbe esni es nem sikerul.....mindent megtennenek egy babaert.....nem konnyu de most egy nagy dontes elott allsz, alltok.Nem csak a te eleted fugg ezen.....ha meg a szuleitek tudnak segiteni a nevelesben az is jo lenne.......de ne feledd, hogy egy gyermek hihetetlen nagy feleloseggel jar, nem mondom, hogy sok penzel is mert azt valahogy meg lehet oldani kolcson cuccokkal...de vegulis az anyagi reszet is erdemes megfontolni.
Vannak opciok.....jol gondoljatok at....az en sajat velemenyem az lenne, hogy ne dobd el a babat!!!!!!!
Nagyon sokan varnak, vagynak ra!!!
27 hetes kismama.
Először is tudd meg, valóban terhes vagy-e. Menj el dokihoz, az a legbiztosabb.
Utána pedig mondjátok el a szülőknek, nyilván ki lesznek akadva, tombolnak esetleg, de túl kell esni rajta, hiszen ez nem egy apróság, amit egyedül meg tudnátok oldani.
A továbbiakról pedig közösen kell döntenetek... egyik döntés sem lesz könnyű, akár megtartod, akár örökbeadod, akár elveteted... az életed már nem lesz olyan, mint előtte.
Szia
Én is 17 éves voltam amikor terhes lettem a párom 21 volt én megtartottam a babát és most van egy gyönyörű 10 éves nagyfiam senkinek nem adnám és egyáltalán nem bántam meg a döntésemet a lényeg az hogy az tedd amit te akarsz és ne engedd befojálsolni senkinek magad .Ha a szüleitek meletetek fognak álni hidd el semmi baj nem lehet. Vigyázz magadra 14 hetes kismama és ha megkérhetlek ird meg a döntésedet köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!