Szerintetek igazam van?
Szoval...ha kicsit hosszú lesz,neharagudjatok.
A tortenet akkor kezdodott mikor a tavaly maujsba lejart a GYES-em.Betoltotte a fiam a 2 evet,es vissza kelett menjek dolgozzni,de nem vettek vissza.El mentem mas munkat kerestem es fel is vettek oda,de ami a problema volt az az ingazas,en reggel 6-ra kelett volna menyek este 6-ig,a ferjem 9-tol 5-ig.Es mindennap 60 km kelett megtenni a munkahelyig es vissza sajat autoval.A gyereket beraktuk bolcsibe,de o is ingazott velunk ,igaz csak 3 napig mert mar nem birta a koran kelest,es mindig el kelett kerezzunk a munkahelyrol mert 4:45kor ki kelett venni a bolcsibol.Akkor el vittuk edesanyamekhoz,es oda is meg plusz 10km.Nagyon sokbba kerult az uzemanyag.En nem kerestem annyit.Ugy dontottunk egy nap,hogy VEGE,ezt nem csinaljuk tovabb,en itthon maradok a fiammal es mikor megy ovodaba akkor en is elmegyek dolgozzni,es valaki kerul aki haza viszi az ovibol.Csinaltunk egy szamitast,hogy egy fizubol hogy tudunk meglenni,es igen is jol.Most ezert en el vagyok itelve,mert nem dolgozzok,senki nem erti meg,hogy nem egy 2 evesnek valo az a hosszu ut,az ingazas.Azt nem ertem miert kell piszkalni mindig,ez a mi dontesunk volt.
Én is másik munkahelyre kerültem gyes után, és bölcsibe adtuk a lányunkat. Viszont így kevesebb maradt meg nekünk (az útiköltség miatt), mintha dolgoztam volna. Így én is itthon maradtam. Nagyon jó döntés volt, mint kiderült utólag.
Neked is azt ajánlom, ésszerűen dönts. Így anyagilag is jobban jártok, és a gyerek sincs kitéve ennek a sok hurcolgatásnak, tehát ez a jó döntés. a többiekkel meg ne foglalkozz, neked kell dönteni a család dolgairól, nem nekik. Kit izgat ki hogy csinálná?! Hát engem sose érdekelt más véleménye. Csak a saját családom érdekeit nézem, nem másokét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!