Hogyan győzzem meg a barátnőmet, hogy ne igyon, ha szoptat?
ha olyan kedve van megiszik 3db 0,5l-es sört vagy
egy pár pohár vörösbort
70kg a csaj, nehezen érzi meg a piát de akkor is...
sajnálom szegény kisgyereket, aki még csak 8 hónapos

3 db fél literes sört???? egy nap? Ez komoly?? Basszus egy férfi nem iszik ennyit...
Sehogy nem tudod egyébként megértetni aki erre képes az nem fogja meghallani amit mondasz . nekem egy ismerősöm vert a mellét hogy 2 éves koráig szoptatta a kisfiát (aki mellesleg koraszülöttként született) mert ő mennyire védi az egészségét a gyereknek, csak azt felejtette el hogy ő maga dohányzott végig a szoptatás alatt mint a gyárkémény a férjével együtt (és egyébként a lakásban is).

Őszintén?
Ez a nő alkoholista, de legalább is iszik és ha véletlenül ez a gyerekorvos vagy a védőnő tudtára kerülne, bizony azt a kisgyereket elvennék tőle!
Ez nem játék. Ez nem olyan dolog, hogy hú egy kicsit ellustultál, porszívózz már össze! Ez egy nagyon komoly dolog. Egyrészt mert az alkohol belejut a kisbaba szervezetébe az anyatejen keresztül, így olyan, mintha alkohollal itatná a gyerekét, hozzáteszem ettől a baba is lehet alkoholfüggő! A másik meg, hogy alkoholos befolyásoltság alatt bármi történhet, ami bizony a gondatlan veszélyeztetés fogalmát bőven kimerítené!
Itt már nem hiszem, hogy elég a szép szó. Annak a gyereknek egy ilyen anya mellett nagyon nem lesz jó dolga! Veszélyes az ilyen anya a babájára nézve!

Uuur isten!!!!!Minek az ilyennek gyerek aki nem felelősségteljes anya?????Te biztosan rendes apuka vagy de a barátnőd........hát ne haragudj de nagyon buta!!!!
Konkrétan itatja a gyereket!!!Sürgősen beszélj a fejével!!!!Bocsika,nyugodtan lepontozhatod,de ezt nem tudtam benttartani!!!17hetes kismama

Nem derül ki a leírtakból, hogy minden nap iszik, vagy alkalmanként? Mert nem mindegy!
Oké, én se tartom jónak, én nem iszok, még akkor se ha nem szoptatok,de akkor se kell egyből elítélni!
Alkoholistának azért nem mondanám, de ha ez minden napos, akkor a tudtára kéne hozni,hogy nem lesz jó vége. Láttam már olyan családot, ahol emiatt vették el egy időre a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!