Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy anyának borulhat úgy el...

Egy anyának borulhat úgy el az agya, hogy nagyon megverje a gyereket?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 19:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
pl egy csípés az arcán ami besebesedik utána. Vagy seggberúgni.
2013. márc. 28. 19:44
 12/23 anonim ***** válasza:

Csípés? Ó, az semmi!

Engem volt, hogy úgy pofon vágott apa, hogy a fogamból letört egy darab.

Még sorolhatnám...

Talán emiatt nem tudom néha én se kontrollálni magam :(

8-as voltam

2013. márc. 28. 19:46
 13/23 A kérdező kommentje:

Engem is ütöttek nagyon sokat. Apám pár napos koromban falnak baszarintott. Anyu meg főzőkanalakat tört rajtam.

Édes istenem és én is bántom a gyerekemet:( de egyszerűen annyira elborul a fejem hogy nem tudom kontrolálni magam:(

2013. márc. 28. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:

Ne bántsd Őt! Gondolj arra, h nem akarod, h azt átélje amit Te! Részben emiatt húztam el korán otthonról!

10-es voltam.

2013. márc. 28. 19:53
 15/23 A kérdező kommentje:
Én is elköltöztem 16 évesen. Én nem akarom bántani...
2013. márc. 28. 19:55
 16/23 anonim ***** válasza:

engem is rendszeresen elborult aggyal vert el anyám.

nem, nálunk sajnos ez nem nevelés volt hanem ő tényleg beteg szegény és az elmebetegség+ a gyerek ezt hozta ki belőle. sajnos...

nem tudom, bennem ez egy akkora kontrollt generált az évek alatt. már csaptam a gyerekem popsijára, de totál tudatosan és úgy kellett rákényszerítenem magamat, mert tudtam, hogy kell neki ez (életveszélybe sodorta magát a nagy kíváncsiságába)

amúgy olyan volt párszor, hogy úgy hirtelen meg tudtam volna pofozni de abban a pillanatban villant az a megalázottság amit én éltem át.

végülis ez nem olyan rossz. mikor érzed, hogy sok a gyerekedből akkor próbálj felülkerekedni rajta, ne várd meg míg elönti a sz. az agyadat. számolj 10ig, menj onnan, kiabálj egyet, ülj le, igyál egy kortyot vagy menj ki a szobából, mindegy, csak valamit csinálj magaddal, hogy kizökkenj abból a feszültségből

2013. márc. 28. 20:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. És bár nagyon nem jó, de szerintem megbocsájtható!
2013. márc. 28. 20:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg nem megbocsátható. Az ha esetleg mérgében felpofozza, rácsap a fenekére (mikpor kisebb) az igen, de az hogy nagyon megverje NEM AZ. Csípés? Seggberúgás? Ez nem normális
2013. márc. 28. 21:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Úristen elnézést hogy nem tudok hozzászólni érdemben de nagyon hasznos volt ezeket olvasni hogy mennyire megmaradnak ezek a dolgok felnőtt vagy már majdnem felnőtt emberekben...

Nekem 3 kicsim van, segítségem csak a férjem, és én is nagyon ki szoktam akadni néha de hálistennek maximum kézrecsapásig jutottunk ha már 45ször szóltam és csakazértis csinálta valamelyik.

Nagyon jó hogy ezeket leírtátok szerintem mert visszatartó erővel is bírhat mások számára is!

2013. márc. 28. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Pszichiáter segíthet. A feszültség miatti agressziót le lehet vezetni anélkül, hogy másoknak kart vagy fájdalmat okozna az ember. Pl futás, vagy ami meg jobb,box zsák. Azt lehet ütni a gyerek helyett, ha mar nagyon "elborul" az agyad.
2013. márc. 28. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!