Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel érdemelheti ki egy nő,...

Mivel érdemelheti ki egy nő, hogy megverje a párja?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 09:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Semmivel.Ha durván beszél,beszéljen a pasi is úgy,de ne üssön meg egy gyengébbet.

Persze a nő se üssön.

2012. dec. 10. 09:40
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Egyetlen ember sem érdemelheti ki semmivel, hogy bárki megüsse. Legyen nő, férfi, gyermek, öreg vagy fiatal.
2012. dec. 10. 09:42
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Semmivel. Ha valami nagyon nem tetszik a pasinak, el kell válni és külön folytatni az életet. Ennyi.
2012. dec. 10. 09:42
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
Max azzal, hogy ő üt először, mással nem.
2012. dec. 10. 09:47
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Volt egy pasim, aki többször megütött. Nem kell hozzá semmi, betegesen féltékeny volt, nem állhattam szóba senkivel, minden apróságon megsértődött. Mikor szakítottam vele két srácot vittem magammal, mert tudtam, hogy majd erőszakkal akar magához láncolni, de még így is nekem esett. Aztán leszedték rólam persze.
2012. dec. 10. 09:47
 6/18 anonim ***** válasza:
32%

És melyik zsebedből vetted elő azt a két srácot akik veled mentek tűzön-vízen? Ez egy érdekes kérdés lehetne.

A kérdezőnek: nem jut eszembe ilyen helyzet, csak szélsőség, ha meglop vagy kirabol, viszont ilyen emberrel biztos nem keveredek viszonyba, a kapcsolat alapja mig mindenki elsőre rávágná hogy a bizalom addig igazából a biztonság. Ha nem érzem magam mellette biztonságban 5 percig nem vagy vele, nemhogy évekig. Igy ilyen szintre biztos nem jutnék el a párkapcsolatommal.

Viszont az nem kérdés senki számára hogy kb mindenki egy éven át ütné azt a félnótás nőt aki felbérelt két csövit hogy kapják el a pasija nevelt fiát. Direkt nem irok neveket, inkább felejteni kellene az ügyet.

Ilyen szélsőségeket tudok elképzelni, mást nem.

2012. dec. 10. 10:07
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

red4me

Az emlegetett példában nincs szerintem igazad. Nem verni kell, lecsukni egy életre. Ennyi.

Tudod, mikor akarnám bemocskolni magam ezzel...

2012. dec. 10. 10:13
 8/18 anonim ***** válasza:
23%
Én nem vagyok finnyás, én bemocskolnám magam. Egy helységbe keverednénk biztos hogy nem tudnám megállni.
2012. dec. 10. 10:16
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Te nőgyűlölő vagy, vagy mi? nos a két pasit nem a zsebemből szedtem elő, és nem a szeretőim voltak, hanem barátaim. De ha lemegyek egy kocsmába és leszólítok két srácot, hogy segítsenek, szerintem úgy is találtam volna embert. Nem megverettem a pasimat, azért kellett a 2 srác, hogy engem ne verjenek meg!! asshole
2012. dec. 10. 10:18
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Ami tényleg kiváltó ok lehet, ha a nő megüti a gyereküket. Persze fordítva is igaz,ezt az anya is leverheti a pasin, csak nem kézzel.
2012. dec. 10. 10:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!