Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel érdemelheti ki egy nő,...

Mivel érdemelheti ki egy nő, hogy megverje a párja?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 09:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Ja. Akkor a gyerek nemcsak attól traumatizálódik, hogy Anya megütötte őt, hanem attól is, hogy Apa megütötte Anyát. Remek megoldás.
2012. dec. 10. 10:30
 12/18 anonim ***** válasza:
14%
Nő létemre mondom,hogy vannak igencsak bicskanyitogató nők,akiket már annyira elragadott az őrület,hogy adott helyzetben csak egy pofon térít észhez.Nem szép,lehet ki lehetne kerülni,de az biztos,hogy néha hatásos.Én nem keveredtem olyan helyzetbe,hogy pofon járt volna,de egyszer majdnem sikerült kiprovokálnom. Én pofon nélkül is megértettem,hogy még egyszer ilyen messzire nem mehetek egy vitában,bár megérdemeltem volna.
2012. dec. 10. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

"Én pofon nélkül is megértettem,hogy még egyszer ilyen messzire nem mehetek egy vitában,bár megérdemeltem volna."

Szerinted ha egy férfi és egy nő veszekszik, és mondjuk a férfi a hisztisebb és ő "érdemelné meg a pofont", őt mi fogja vissza, hogy ne menjen messzire a vitában?

Úgy értem, hogy ha egy nőnek egy ponton be kell fognia a száját, mert fél, hogy megütik, egy pasi akkor pofázhat, ameddig akar? Egy férfi nem retteg, hogy egy nő agyonveri, ha rosszat szól.

2012. dec. 10. 13:33
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
A bántalmazást a bántalmazó fél követi el, ezért inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mivel érdemelheti ki egy bántalmazó férfi, hogy ne rúgja ki a nője az első alkalomkor, amikor "csak" verbális lelki terrort alkalmaz?
2012. dec. 10. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Én az égvilágon semmi.rosszat nem tettem mégis vertek!! Le lehet százalékolni, gratulálok.
2012. dec. 10. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha ő is megüti.
2012. dec. 10. 14:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi ez a lepontozósdi? Én csak azt írtam, hogy elég kiváltó ok lehet a gyereket megütni, de én is ütlegelnék egy kemény tárggyal, ha az apa követné el a gyermekbántalmazást. Nem muszáj a gyerek szeme láttára bosszút állni.
2012. dec. 11. 13:55
 18/18 anonim ***** válasza:

17! itt a szubjektív véleményeken alapuló válaszok le vannak sz.rva. Ha megkérdezik, hogy mi a kedvenc színed, akkor is lesznek lepontozottak...

Azt hiszem én is normálisan válaszoltam, úgy, ahogy én gondolom a dolgokat, mégis le lettem pontozva. :/

Csak mert SZERINTEM ha a nő a gyengébb, és nem akarja, hogy megverjék, nyilván nem szabadna neki kezdenie a verekedést. (Én azt írtam, hogy ha ő is megüti.) Tehát én nem azt mondom, hogy egy pofonért félholtra verheti a nőt, de egy kisebb pofont akkor ő is adhat. (akkorát, amekkorát ő adott.) Ha valakinek nem tetszik a válasz, az azért van, mert nem vagyunk egyformák, és hála a jó égnek mindenki máshogy gondolkodik! Ismétlem, szerintem! ezzel lehet kiérdemelni. + ha nagyon sokat, nagyon hosszú időn keresztül kell a folyamatos b.sztatást eltűrnie.

Az, hogy a pasi mikor érdemel meg visszaütés nélkül egy pofont, az megint más kérdés. Amire én gondolok itt, az egy jogtalan ütés a nő részéről... (és én nőként mondom mindezt!)

2012. dec. 12. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!