Mivel érdemelheti ki egy nő, hogy megverje a párja?
"Én pofon nélkül is megértettem,hogy még egyszer ilyen messzire nem mehetek egy vitában,bár megérdemeltem volna."
Szerinted ha egy férfi és egy nő veszekszik, és mondjuk a férfi a hisztisebb és ő "érdemelné meg a pofont", őt mi fogja vissza, hogy ne menjen messzire a vitában?
Úgy értem, hogy ha egy nőnek egy ponton be kell fognia a száját, mert fél, hogy megütik, egy pasi akkor pofázhat, ameddig akar? Egy férfi nem retteg, hogy egy nő agyonveri, ha rosszat szól.
17! itt a szubjektív véleményeken alapuló válaszok le vannak sz.rva. Ha megkérdezik, hogy mi a kedvenc színed, akkor is lesznek lepontozottak...
Azt hiszem én is normálisan válaszoltam, úgy, ahogy én gondolom a dolgokat, mégis le lettem pontozva. :/
Csak mert SZERINTEM ha a nő a gyengébb, és nem akarja, hogy megverjék, nyilván nem szabadna neki kezdenie a verekedést. (Én azt írtam, hogy ha ő is megüti.) Tehát én nem azt mondom, hogy egy pofonért félholtra verheti a nőt, de egy kisebb pofont akkor ő is adhat. (akkorát, amekkorát ő adott.) Ha valakinek nem tetszik a válasz, az azért van, mert nem vagyunk egyformák, és hála a jó égnek mindenki máshogy gondolkodik! Ismétlem, szerintem! ezzel lehet kiérdemelni. + ha nagyon sokat, nagyon hosszú időn keresztül kell a folyamatos b.sztatást eltűrnie.
Az, hogy a pasi mikor érdemel meg visszaütés nélkül egy pofont, az megint más kérdés. Amire én gondolok itt, az egy jogtalan ütés a nő részéről... (és én nőként mondom mindezt!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!