Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hirtelen borulhat minden az...

Hirtelen borulhat minden az evésbe és az ételek szeretetében?

Figyelt kérdés
16 hónapos eddig nagyon jó étkű kisfiam gyakorlatilag 2 nap alatt válogatós ,csipegetős kismadár lett.Nem hajlandó főtt ételt enni és tejterméket.Csak szőlő,banán,keksz,tejszelet és hasonló szerintem"nassokat".Ez átmeneti vagy állandó.Tapasztalatok?
2010. okt. 23. 10:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, evésben!
2010. okt. 23. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:

A kicsik ált. komoly fájdalmakat élnek át amikor fogzanak különösen az örlők és a szemfogak tudnak fájni.

a kislányom ilyenkor zokog és potyognak a könnyei és bár Ő is nagyon jó evő ilyenkor csak válogat és semmi se jó. Egy két nap elmúlik add neki a kedvenceit v. levest de ne édességet.

2010. okt. 23. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Alig evett valamit, de akkor fogzott. Kínáld joghurttal az tápláló és finom is.Volt, hogy nem evett mást csak túrókrémet, joghurtot, tejszeletet és ilyeneket 2-3 napig. Azt kívánta, utána elmúlt. Most húst nem akar enni, 20 hónapos. Én azt adtam neki, amit megevett, mégsem szokott rá. Elmúlt ez az időszaka, és utána evett normálisan.
2010. okt. 23. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Gyakorlatilag minden gyereknek van egy ilyen korszaka. A linkben szerintem elég jól benne van az amit a témában tudni érdemes.

2010. okt. 23. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
A lányomnál is volt ilyen. Meg is voltam lepődve, eddig olyan jól evett. Atán 3 nap múlva beteg lett, úgyhogy nálunk az volt a bibi.
2010. okt. 23. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Remélem hamar túl leszünk rajta ,addig áthidaljuk valahogy.
2010. okt. 23. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!