Másnak is nagyon nehezn alszik el a babája ?
Figyelt kérdés
1 hónapos kislányom nagyon nehéz el altatni babakocsiba pl nem alszik csak pihenget cicizés után sokáig még nyugtalan mire talán a vállamon sikerül el altatni de addig csapdos a kezével nyekereg ezt inkább délelőtt napközben csinálja. már arra gondoltam hogy nem elég a tejem neki mert mostanában eleg sokszor csinálja hogy a cicin elvan pár percig aztán elkezdi markolni csapdosni morog meg hasonlók gondolom nem úgy jön vagy nem annyi amennyit ő szeretne. Vélemény valakinek?ma 08:50
1/3 anonim 

válasza:

Nálunk az együtt alvás jött be mig ilyen pici volt kb csak rajtam aludt. Tudom a mosatlan a főzés a stb simán lehet hogy kevés neki most ezért többet cicizne szaporítaná magának.
2/3 anonim 

válasza:

Igen. Én örülnék, ha csak nyekeregne, az enyém ordított folyton, ha álmos volt és mivel sose aludt, mindig álmos volt.
Már 6hónapos, változott kicsit, de nem csak jó irányban. Kiszámíthatóbb lett, meg kezd hozzánőni az eddigi alvásmennyiséghez. Cserébe babakocsiban nem akar már annyit, pedig eddig csak ott aludt, cicin viszont igen, csak pont akkor, amikor leginkább szeretném kiváltani lassan. Szóval kiegyenlített a szívás 😂
3/3 anonim 

válasza:

Az első hónapban magamra kötöttem rugalmas kendővel, jó nagyokat aludt rajtam, s így közben a nagy tesóval is tudtam törődni, meg a háztartással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!