Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A borostyános babapárna...

A borostyános babapárna tényleg hatásos fogzáskor?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata vele?
ma 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinál. Éjszakára fájdalomcsillapító, nappalra dologel. Ez fog neki segíteni, nem az, ha kavicsokon altatják.
ma 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1!

Tökéletes fogalmazás!

ma 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A borostyán megKÖVESEDETT fenyőgyanta.

Ergo NEM BOCSÁT KI illóolajat. Mert meg van kövesedve.

Semmit. Nem. Használ.

ma 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennél még az is "hatásosabb" lenne, márha lenne a fenyőgyantának bármi fájdalomcsillapító hatása, de NINCS, ha a hangszerboltban vennél vonógyantát. Az legalább nyers. Nem megkövesedett. És van illata is.

De ne vegyél.

Adj neki Dolo gélt, Dentinoxot, éjszakára Nurofent.

ma 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, de korábban még borostyán nyakláncokat is ajánlgattak ilyen célra. Ami rossz esetben rá is tekeredhet úgy a nyakára, hogy megfojtja, tehát nemhogy nem hatékony, de még veszélyes is volt.
ma 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést én is így gondoltam.
ma 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptunk ajándékba. Nem akartam megbántani aki adta, így kipróbáltuk. Semmit nem ért, így penzt ne adj érte.
ma 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Maximum placeboként annak érhet valamit, aki tényleg hisz benne. Nyugodtabban áll neki az estének, ezért a baba is nyugodtabb lesz, és azt hiszi a párna segített.

Megjegyzem, én nem hittem benne. Kaptunk ajándékba, kipróbáltam a "csodát". 1 hét után tovább adtam ajándékba, semmit sem ért.

Dentinox, hűtött rágóka ami valamit segített.

ma 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem haszal, cserebe meg nem is jo, mert 2 eves korig nem kene parnat hasznalni.

Oke persze ez egyeni dontes kerdese, tudom, hogy minden gyerek mas, de azert minimum 1 ev alatt meg semmilyen parnat nem adnek.

ma 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!