Ha Dèvèny kezelès alatt nem sír a baba egyàltalàm akkor nem hatàsos ill. nem megfelelően csinàlja a gyógytornász??
Eddig mindig csak azt hallottam hogy mennyire sírbak a babàk..Voltunk mi us dèvènyesnèl(2 különböző ).
At egyiknél rettentően ordított a màsiknàl egy hangja sem...Mist akkor melyik csinàlja jòl a kezelèst??
Nekem az első gyerek csak a végén kezdett el mindig sírni amikor a nyakához ért a kezelésnél.
A másodiknál már másik dévényesünk van aki kicsit erőszakosabb vele és sajnos vegig üvölt. A nyakánál meg pláne. De láttam olyat is aki meg sem nyikkant a kezelések alatt.
Azt mondta a dévényes, hogy maga a kezelés nem olyan fájdalmas inkább kellemetlen. Ami a legnagyobb baj, hogy nem azt csinálja a gyerek amit akar. Akkor kezdődik a hiszti.
Az alapítvánnyal az a baj, hogy aki nem úgy táncol nekik ahogy ők fütyülnek akkor egyből leveszik a listáról.
Én múlthéten kerestem Dévényest. Felhívtam az alapítványt mivel hozzám 50 km-re volt csak Dévényes a losta alapján.
Hát persze őt ajánlották.
Akkor elkezdtem Facebookon keresgélni és 20 km-rel arébb találtam kettőt is!
És akkor mondta a dévényes, hogy kiveszik őket a listából ha egy továbbképzést is kihagynak vagy 30 perc helyett 45 percet kezeli a gyereket.
Ezzel csak azt akartam elmondani, hogy azért az alapítvány sem korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!