1 hónapos babánk úgy néz ki hasfájással szenved, biogaia+ Colief hatásos lehet? Valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalat?
Általában esténként jelentkezik nála, nagy ritkán délelőttönként, mintha be lenne állítva óramű pontosan 8-9 óra környékén kezdődik és 11-ig éjfélig kinlódunk, sír alig lehet megnyugtatni, húzogatja a lábát, tömi a szájába a kezét mintha enni akarna még… használtunk Milumilt, de ettől kis bogyók voltak a kakijába és éjszaka csak lázmérőzéssel tudott pukizni/kakálni, napközben minden kaja után volt kaki, váltottunk kb 4 napja Beba expert HA-ra, ettől most kezdett bezöldülni a kaka és teljesen krémes állagú és csak napi 2szer van egész szép adag (úgy tudom ez így normális), viszont látom hogy kínlódik mielőtt kinyomná végre, teljesen belevörösödik sokszor aztán mikor sikerül akkor nyugodtság van, viszont ez az esti ordítás nem múlt el, Coliefot használtuk eddig is, espumisant is adtam neki egy párszor de én úgy vettem észre hogy nem sokat ér, az új tápszertől van puki is, de sokszor rásegítek tornával akkor mégjobb…a Colief mellé ha veszek Biogaia-t beválthat és lehetnek végre éjszakáink Vagy nem tudok mit tenni csak várjak hogy kinövi? Mik a tapasztalatok?
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett, próbáltam kb minden infót leírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!