Nők! Féltetek vagy féltek ti a gyerekneveléstől?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 16:10
1/6 anonim 

válasza:

Naná. Mit fogok vele kezdeni, nem fogom-e elrontani egy életre, jó ember lesz-e belőle, lesz-e elég türelmem hozzá.
3/6 anonim 

válasza:

Kicsit. Rengeteget olvastam a témában, viszonylag felkészültnek érzem magam, de bármi történhet, na attól félek. Például mi van, ha valamilyen betegsége lesz vagy nem akar tanulni vagy rossz társaságba keveredik, stb. Ezt annyira nem lehet előre kiszámítani :(
5/6 anonim 

válasza:

Igen! A férjem korai halála óta egyedül nevelem a gyerekemet és rájöttem, hogy tulajdonképpen férjem valahol sajnos kisebbségi érzést ültetett belém. Úgy éreztem nem vagyok jó semmiben, a legjobb ő mindenben.
Amikor egyedül maradtam úgy éreztem képtelen vagyok egyedül pénzt keresni, gyereket nevelni, anyu segített talpra állni.
Amióta bebizonyosodott, hogy képes vagyok egyedül is ellátni magunkat, már NEM félek a gyerekneveléstől.
Alapvetően a gyerek képességei és az iskola határozza meg, hogy mi lesz belőle.
Most már csak a párválasztástól féltem, jó lenne, ha olyan párja lenne, aki ösztönzőleg hat rá és nem akarja a tehetségét elnyomni.
6/6 anonim 

válasza:

Féltem nagyon. Kezdetektől egyedülálló voltam, szüleim távol élnek tőlem, teljesen egyedül voltam. De megmondom őszintén, talán épp ez az egyedüllét segített abban, hogy hamar belejöjjek, hiszen mindenképpen magam kellett mindent megoldanom, senki nem volt, hogy segítsen, hogy elmagyarázza, hogy felváltson, amíg kimegyek a mosdóba... de szerintem ez is egy olyan dolog, hogy rá tud állni az ember, nincs olyan, hogy nem jól csinálod vagy nem megy, mert igen is menni fog, csak nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!