Anyukák! Ti régebben soha nem féltetek attól, hogy majd később nem lesztek jó anyák?
Ó, ne gondolkodj ilyenen, nem leszel ettől rossz anya. Érdemes kicsit beleolvasgatni a gyereknevelés rovatba, mert ott is sokszor visszakívánják a szabadságot az anyák. Ez természetes még egy anyától is, de ettől nem gondoskodank rosszabbul a gyerekeikről, csak néha ők is torkig vannak.
Az, h a sokadik pisitakarítás után sem tetted ki a cicádat, csak bizonyítja, h van benned felelősségtudat.
Egyébként én is utálom, mikor a macskám telehány mindent v hoz egy döglött madarat és mindezt nekem kell eltakarítani. :)
Az, hogy 17 évesen igy gondolkodsz, teljesen természetes. Hidd el, a legtöbben ilyen korban még nem igazán tudták elképzelni, hogy egy gyereket el kelljen éjjel-nappal látniuk. Ezen kivül a jó anyukáknak is jön néha - ugyan nem egész komolyan -, hogy a legszivesebben visszaadnßak a gyereket, amikor egész éjjel sir, vagy éppen tisztába rakják és azonnal bekakil, stb. De ahogy te nem adod vissza a cicádat, ugyanúgy ök sem gondolják tényleg igy, csak ezzel kicsit leengedik a feszültséget.
Viszont az, hogy TE és MOST erröl elgondolkodsz, arra mutat, hogy igenis jó és feleleöségteljesn anya leszel - aki ugyanis nem ilyen, annak eszébe sem jut ez a kérdés.
Szia!
Nem leszel rossz anya!
23 vagyok, van egy 16 hónapos Fiam akit IMÁDOK!
DE!
Rohadtul unom én is, hogy állandóan átpisili a pelust és állandóan suvickolnom kell az ágyat mert néha velünk alszik.
Utálom, ha fáj a foga és sír egész éjjel úgy alszik olyankor, hogy az arcomra fekszik alig kapok levegőt tőle... :D
De engem nagyon kárpótol egy vihogó nevetése amikor kergetőzünk, vagy amikor kapok egy nyálas maszatos puszit amit rendszerint a számra ad :D
Igazából azt utálom, hogy még mióta megszületett nem aludtunk végig egy éjszakát sem de viszont nagyon szeretek hozzá felkelni mert olyankor magamhoz húzom és megpuszilgatom :D
Nem leszel Te sem rossz anya! Sokan szeretnének a pici mellett is elszabadulni 1-2 napra! Ettől Ők se rosszak! Csak elfáradtak a "24 órás szolgálatban"! Sosincs pihenés egy gyerek mellett, de ettől szebb dolog nincs a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!