Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesóm füvezik, a barátja...

Unokatesóm füvezik, a barátja pedig régebben "kemény" drogos volt. Szóljak a szüleinek?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve vannak együtt.

Nagyon szeretik a lány szülei a fiút.

Az unokatesóm mostanában elkezdett füvezni. A barátja pedig még heroinozott is, de leszokott, már ő is "csak" fűvel él.

Szóljak az unokatesóm szüleinek?

A lány 15 éves, a fiú 19.

2011. máj. 9. 19:14
1 2 3
 1/23 napietus ***** válasza:
45%

én szólnék, pedig nem vagyok híve az árulkodásnak. DE:

1. inkább én szóljak, mint a rendőrök.

2. a srác valószínű átveri a kedves szülőket a palánkon, megjátsza a jófiút.

3. egy 15 éves kislányért felelősek a szülei, ha bármi történik vele, az az ő felelősségük (morálisan mindenképpen).

2011. máj. 9. 19:17
 2/23 anonim ***** válasza:
19%
Ne szólj még,csak ha úgy látod,hogy baj van.Talán a fiú is kezd megjavulni.
2011. máj. 9. 19:18
 3/23 A kérdező kommentje:
Amúgy a srác tényleg aranyos, szeretnivaló. Én is ismerem.
 4/23 napietus ***** válasza:
43%
aha, és úgy kezdi a javulást, hogy drogot ad egy fiatalkorúnak. hátpersze...
 5/23 anonim válasza:
100%
Szólj mindenképpen. (Vagy fenyegesd meg a srácot, hogyha a kiscsajt rosszútra akarja téríteni eltöröd a kezét-lábát... :D)
2011. máj. 9. 19:19
 6/23 napietus ***** válasza:
29%
ja, és főleg mint jelenleg heroint nem használó ember, aki már átment ezen, ha szeretné azt a lányt, minden erejével távol tartaná a drogoktól, és nem belevinné. ha valaki, ő tudhatná, mennyire mélyre viheti az embert.
2011. máj. 9. 19:20
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is szólj, nagy baj lehet ha azt a 15 éves lányt rossz irányba tereli. A szülők addig lépjenek, amíg nem késő.
2011. máj. 9. 19:20
 8/23 napietus ***** válasza:
47%
mondjuk a szülőkről is megvan a véleményem 15-1,5=13,5. hát gratulálok. a hetedikes (jobb esetben nyolcadikos, de általános iskolás) lányuknak már a pasizáson járt az esze...lehet inkább valamelyik felelősségteljesebb felnőtt hozzátartozónak kéne szólni. mondjuk a saját szüleidnek.
2011. máj. 9. 19:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
igen, szólj, mert akármilyen kedves is a fiú, az, hogy ráveszit a barinőjét, hogy füvezzen, az azért mégsem olyan aranyos.
2011. máj. 9. 19:23
 10/23 A kérdező kommentje:

Kb 1 hónap és 16 évesl esz. És neked mi közöd ahhoz, hogy 13,5 évesen pasizott??? Különben meg 8.-os. Nézz már körül a világban, hány lánynak nemvolt kapcsolata ennyi idősen??

Mit tetteted itt a Szűz Máriát?

Te inkább ne írj ide többet, szánalmas vagy!

2011. máj. 9. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!