Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatesóm füvezik, a barátja...

Unokatesóm füvezik, a barátja pedig régebben "kemény" drogos volt. Szóljak a szüleinek?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve vannak együtt.

Nagyon szeretik a lány szülei a fiút.

Az unokatesóm mostanában elkezdett füvezni. A barátja pedig még heroinozott is, de leszokott, már ő is "csak" fűvel él.

Szóljak az unokatesóm szüleinek?

A lány 15 éves, a fiú 19.

2011. máj. 9. 19:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

Azért az mentségére legyen mondva,hogy 1,5 év az nem egy egyéjszakás dolog,mint sok vele egykorú lánynál.

Talán elhamarkodottan írtam azt,hogy ne szólj,mert az én barátomnak is voltak ilyen ügyei évekkel ezelőtt(mielőtt összejöttünk)és mára teljesen megjavult ,mégcsak nem is dohányzik.De valóban nem való egy ilyen fiatal lánynak(persze másnak sem)semmiféle drog.

Azért belegondoltam abba is,hogy a szülők eltiltják őket egymástól,akkor majd titokban találkoznak,a szülei ellen fordul és talán épp emiatt sodródik bele abba,hogy komolyabb szereket használjon.

2011. máj. 9. 19:51
 22/23 anonim ***** válasza:
25%
Érdekes én nem írtam semmi trágárat, nem tudom miért kellett törölni a hozzászólásomat, érdekes a kérdező kiosztó kommentjét nem törlik? Akinek fáj az igazság az ne kérdezzen....
2011. máj. 9. 19:54
 23/23 anonim ***** válasza:
7%
szerintem ha egy kamasz lányt kerek perec eltiltanak valakitől az egyértelműen hazugságot, titkolózást és a szülők nagyon kemény átverését (egyúttal a tőlük való elhidegülést) okozza... úgyhogy nagyon nehéz helyzet. én egyébként nem hiszek a fű, mint kapudrog elméletben(saját tapasztalat okán) és hiszek abban, hogy egy jó kapcsolat a srác javulását inkább segíti, mint a lány züllését.
2011. máj. 10. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!