Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő előtt bennetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő előtt bennetek felmerült bármilyen kétség? Féltetek tőle? Biztosak voltatok magatokban?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, azt gondolom megtaláltam életem szerelmét, szeretem tiszta szívemből, és ő is szeret. Megbízom benne, mégis félek ettől az egésztől, és mindenféle hülye gondolataim vannak...
2012. febr. 13. 01:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem merült fel. Tudtam, hogy ő kell nekem, letudnám vele élni az életem.

Fiatalabb voltam mint Te, mikor házasodtunk, már 8 éve volt.

De a mai napig semmilyen kétely nem jött fel...

De ez persze mindenkinél más!

Sok boldogságot!

2012. febr. 13. 01:43
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Ne aggódj, én 22 évesen mentem férjhez(11 hónapja jártunk akkor,bár mi együtt is éltünk az elejétől fogva), de bennem is volt kétség, aggodalom, hogy mi lesz ha 2 év múlva összeveszünk, mi lesz ha bármi közbejön, pedig én a ma napig szerelmes vagyok belé, és ő is belém, de féltem az "új" élettől. Lehet én dramatizáltam túl, a legjobb feleség akartam/akarok lenni, és ezért alakult ki bennem ez, de igazából nálad is csak az számít hogy szereted feltétel nélkül, és ő is téged. A jövő már kettőtökön áll, nektek kell alakítani együtt.

Van egy idézet amit a mai napig betartok:)

"Szeresd, öleld meg minden nap - mert ha te nem teszed megteszi más, és hidd el nem Ő lesz a hibás...."

Sok boldogságot kívánok Nektek!

2012. febr. 13. 06:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Esküvő előtt állok én is.27 éves vagyok 2,5 éve vagyunk együtt,együtt is élünk és kicsit sem félek,mert tudom,hogy jól választottam.Nem fog változni az életvitelünkben semmi a házasság után sem,most is úgy élünk,mint a házasok,csak még szorosabb lesz köztünk a kapocs,pont ezért nincs mitől félnem.Jó vele lenni,nagyon nagyon szeretem,nincs rá okom,hogy féljek.A jövőt úgysem tudom megjósolni,de a mostani körülmények arra utalnak,hogy vele hosszú távon is boldog leszek.Várom,hogy családot alapítsunk,hogy nagyobb lakásba költözzünk stb. Vannak terveink együtt,ezek megvalósítására koncentrálunk,az érzéseink biztosak.

Ha még félsz ettől akkor lehet,hogy korai.A szerelem nem egyelő azzal,hogy valaki kész a házasságra.

2012. febr. 13. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
bennem soha nem volt kétség, 17 évesen jöttünk össze 19 éves korunk óta laktunk együtt és 3 év együttélés után összeházasodtunk, tudtam hogy apapír után is ugyanolyan harmóniában és szeretetben fogunk élni mint előtte. ha nem laktunk volna együtt és úgy megyek férjhez akkor lettek volna bennem kétségek hiszen lakva ismerszik meg az ember.
2012. febr. 13. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia nekunk is most nyaron lessz az eskuvonk, es szinten 23 eves vagyok :)mi 2 eve vagyunk egyutt de tudom es erzem hogy rajta kivul senki mas nem kell,.mert imadni valo ,es nagyon jo tars :)en nem felek sot!!inkabb mar nagyon varom :)a felelmeid es ketsegeid ebben a helyzetben teljesen normalis :)sok ilyenrol hallottam mar ,.de a vegen azt fogod majd mondani hogy egyik legszebb dolog tortent veled eddigi eleted soran ,.es hogy nem bantad meg :0mert nagyon boldog vagy :)Nagyon sok boldogsagot kivanok nektek :)
2012. febr. 13. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:

24 évesek vagyunk együtt is élünk már lassan két éve, 7 éve vagyunk együtt. Bennem nincs konkrét aggodalom, mert most értünk meg a házasságra( nyáron lesz) . Anyukám kezdte el hogy így kell lennie, úgy kell lennie az esküvőnek( fehér ruha kell stb...), én meg elmondtam neki, hogy mindez számunkra külsőség hogy menyasszonyi ruhát húzok, fotózás , lagzi stb.. mert én szeretem őt, ő is engem, harmónikus a kapcsolatunk, jól elvagyunk és nem számít semmi hiszen én konkrétan a felesége szeretnék lenni és ennyi. Természetesen nem vagyok ellene a fehér ruhának mert lesz is minden , megadjuk a módját, de ha farmerben mennék hozzá az is boldoggá tenne.

Párom az már most izgul mert ő az a tipikus nem szeretek a középpontban lenni ember de ez van.

Konkrétan melyek azok a hülye gondolatok? Leírhatnál párat, jobban tudnánk tanácsot adni.

2012. febr. 15. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Kedves utolsó!

Egyszerűen csak olyan félelmeim vannak, hogy mi lesz, ha egy idő után megun? Mi lesz, ha egyszer-csak belőlem is házisárkány lesz? Mi lesz ha a házasság mindent elront? Mi lesz ha terhes leszek és meghízom, stb. stb. stb...

Nem kell olyan dolgokra gondolni, hogy nem bízom meg benne (hiszen eddig senkiben nem bíztam még ennyire) és, hogy nem vagyok biztos az érzelmeimben. Tudom, hogy vele le tudnám élni az életem, tudom, hogy számíthatok rá és, hogy rá nem jellemző az a manapság bevett szokás, hogy az első nagyobb konfliktusnál elválna, ő nem menekül el a problémák elől és ha összekapunk is( ezeket nem nevezném veszekedéseknek, mert csak hosszasan eszmecserét folytatunk, miközben megnő az adrenalin szintünk) akkor sem hagyjuk úgy abba a vitát, hogy ne találnánk megoldást a problémára, mindig mindent meg tudunk beszélni.

2012. febr. 16. 07:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Most hogy olvastam a kételyeidről már értem.

De gondolj arra hogy házasság nélkül is rád unhat, elhagyhat, gyerek nélkül is meghízhatsz stb.. A házasság csak egy jó kapcsolat kiegészítője lesz, ami esetleg még jobbá teheti a dolgot.

Az emberek manapság már nem szoktak vaktában házasodni, mivel lehet együtt is élni. És ha ti már eljutottatok erre a szintre hogy házasodni akartok az már sokat jelent, és komoly dolog.

A terhességnél meg általában a normális férfiak még büszkék is a feleségre mert az ő gyermeküket is hordja. De pl anyukám csak 10 kg hízott a terhessége alatt, amiből szülés után lejött a gyerek súlya meg egyéb és az a pár kiló nem is olyan sok. Nem feltétlen hízik mindenki 30 kg-t. Szóval ne aggódj ilyeneken mert elrontja a boldogságot. Ráérsz ezekkel akkor foglalkozni ha aktuális lesz a kérdés. (

2012. febr. 16. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. febr. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!