Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 fős esküvő nagyon kicsinek számít?
Nekem igen. De csak mert nálunk a család igen összetartó, tartjuk a kapcsolatot, szeretjük egymást és ez a "szűk" család nálam kb 35 fő. És a pároméknál is ez a helyzet. Így nálunk kb 100 fős esküvő lesz a barátokkal együtt.
2012. febr. 9. 15:24
Nekem pont 35 fős volt! Családias, nem számít nagyon kicsinek :) Van aki csak 2 tanuval házasodik !
Kicsi a család :) Pont elég volt, még sok is volt a végére :) Mondjuk én sohasem akartam húúú de nagy mulatságot csapni, csak a család és kész!
2012. febr. 9. 15:26
Igen, kicsi, de ez miért baj? Pont elég, ha ott van mindenki, aki számít.
2012. febr. 9. 15:28
Nekem meg 30 fős volt. Csak a szűk család volt jelen, nem akartam lagzit, csak vacsorát. Ruha meg fényképeszkedés persze volt, de így legalább mindenki ismert mindenkit.
2012. febr. 9. 15:29
5/12 A kérdező kommentje:
nem azért, mert számít bármit is, nekünk ez a szűk család szűk baráti körrel együtt. nekem nagyon kicsi a családom. a páromé hatalmas, de ott az a helyzet, hogy egy unokatesó meg nagynéni sem lesz, mert anyukájáék és apukájáék is vagy 10en voltak tesók, szóval hatalmas a család, így ott nem álltunk neki szülőn testvéren kívül bárkit is meghívni, mert sosem lett volna vége. mert ugye ha már meghívjuk ezt, akkor azt miért nem...stb. szóval inkább hagytuk. de mindenki ott lesz, aki számít, igen :)
csak azért kérdem, mert nagyon sokan hatalmasat néznek, mikor mondom. hogy ilyen kicsike lesz? ezért kérdem. ez ennyire kicsike?
6/12 A kérdező kommentje:
lagzit én sem akarok. nem vagyok régimódi, a hagyományok sem tetszenek. csak egy szép igényes, ízléses, modern vacsorát akarok gyönyörű és meghitt szertartással a szép kertben(olyan helyet kerestem aminek gyönyörű kertje van). semmi mást. nem lesz rutyutyuj, csak olyan zene, ami mellett lehet beszélgetni.
Dehogy kicsi! Ha mi a szűk családot hívnánk, az 10 fő, de két tanús esküvő lesz! Ne aggódj emiatt!
2012. febr. 9. 15:54
Mi 28-an voltunk! :) Többre számítottunk, de hát, akinek nem volt fontos, vagy nem érdemelte meg, hogy bevonjuk a boldogságunkba...Nálunk sem volt hagyományőrzés, de a zenét mindenki igényelte, így a párom tanuja kifizette a két fős zenekart. :)
2012. febr. 9. 16:15
A miénk is kicsi lesz 41 fős.Ugyanabban a cipőben vagyunk mint ti,hogy a párom családja hatalmas,a szűk család a miénk pedig kicsi,úgyhogy meghúztuk a határt és ennyire jött ki.Nálunk sem lesz nagy lagzi,de egy kicsit sem bánjuk,nagyon meghittre és családiasra tervezzük,alig várjuk. :)
2012. febr. 9. 19:55
Mikor mi bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz, kérdezte mennyien leszünk, mondtam hogy 70-en. Azt mondta, hogy manapság az már nagy esküvőnek számít, általában 30-40 vendégnél több nem szokott lenni.
2012. febr. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések: