Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagyományos esküvőnél milyen programokkal lehet "szórakoztatni" a násznépet?
Mi vettünk repülőlámpást, mindenkit megkértünk, hogy írjon rá valamit, aztán felengedtük.Csak egy ötlet.
Igazából nálunk voltak vicces feladatok is.
Itt találsz egy csomó "játékot".
Egyébként a repülő lámpásokat ha jól tudom betiltották, mert tűzveszélyesnek nyilvánították.
Ilyen ostobaságos esküvőn még soha nem voltam,és nem is mennék el.
Egy hagyományos esküvőn sem unatkoznak a vendégek. Feltéve ha jó a kaja,jó a zenekar,és jó a vőfély.
Felénk menyasszonytánc a szokás,nem menyecske tánc.
Amikor az új asszony és férj visszajön átöltözve, a vőfély és a násznép megdobálja őket aprópénzzel. (Onnan ,ahol éppen állnak vagy ülnek a vendégek). Így az egész terem tele van az aprópénzzel. A vőfély egy lapátot nyom a férj kezébe,a fiatalasszonyéba pedig egy söprűt. Minél gyorsabban söprik össze és szedik fel a pénzt,annál háziasabbak lesznek mindketten.
www.repulolampas.hu
Én itt rendeltem. Minden információ itt van róla, pl:mikor bejelentésköteles...
Nyáron, amikor tűzgyujtási tilalom is van,akkor van betiltva ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!