Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan 50 fős esküvőt szerveznénk vacsorával. Mivel a családjaink nem táncolósok, ezért nem lakodalmas táncolós lenne. De akkor mivel tudom őket szórakoztatni?
Akkor ne szórakoztasd őket!
Ne is csak azzal törődj ők hogyan érzik magukat, ez a te/ti napotok a kedveseddel.
Én javaslom akkor azt, hogy legyen egy sima "egyszemélyes zenekar" aki a háttérben el zenélget, érdemes szólni neki előre, hogy mire számítson ehhez mérje a repertoárt, de ha esetleg mégis emelkedik a hangulat akkor játszhat hangosabban, gyorsabban, ahogy a násznép kéri..
Szerintem azért zene nélkül egy esküvői vacsora nem lehet jó. Másfelől ki tudja, lehet, hogy a vőfélynek is "örülnének", nálunk jól meg adta a módját, még az ételeket is kommentálta, jópofa verseket mondott, stb. Igaz nekünk a család tagja volt és mulatósabb is a családunk. Maximum megkéred, hogy az ilyen "perverzebb" poénokat mint a tojás görgetés a vőlegény nadrágjában meg ilyesmi azt hagyák ki.
De csinálhatjátok azt is, hogy a szertartás után vacsi csendesen, aztán jó éjszakát mindenkinek. Szerintem az előző verzió jobban hangzik, még vőfély nélkül is.
Én is azt javasolnám, hogy azért legyen zene, hátha belemelegednek.
Én ma voltam az étteremben intézkedni, igaz, nálunk csak 13-an leszünk, családi polgári esküvő lesz vacsival, nem lagzi. De az étterem így is azt mondta, hogy legyen zene.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!