Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel/mit jatszik szivesen 11...

Mivel/mit jatszik szivesen 11 honapos gyermeked? Neha ugy gondolom csak en tudom elegge szorakoztatni a fiamat. Nehany percig eljatszik vaklamivel, de utana minden szorakoztatobb, mint a jatek.

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

hát igen, mindent fel kell fedezni, ez köti le őket

az én lányom is hasonló korú, az a legérdekesebb dolog számára, ha bekukucskálhat a szekrényekbe és pakolhat. persze nem tetszik neki, ha nem engedem. leginkább a keménytáblás könyveket szereti forgatni, illetve a játékait ki-be pakolni dobozokba, és persze a labdát guritgatni

2011. aug. 1. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyém is leginkább pakol, mindent, mindenhonnan:)! Szereti a labdát, és a könyveket, amit tologatni lehet, ezekkel elvan, de max 5-10 percig egy dologgal. Aztán mászik, és felfedez, ez az időszak most erről szól nekik. Én kijelöltem pár fiókot, amit szabad neki, a többit zárom, ill. vannak saját újságjai, azokat "olvasgathatja" nyugodtan.
2011. aug. 1. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!