Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek drága az az esküvői fotós, aki 50 e-ért fotóz 100 db képet? Nagyon szép képei vannak, nem olyan, aki beállít, hogy mosolyogj és kattint, nem giccses pózokban, stb.
Ezért a pénzért gondolom nem fotóz a ceremóniákon és a bulin. A 100 db-ba sem férne bele, ha mindenhol fotózna.
Szerintem drága és valószínűleg nem is nyújt teljeskörű szolgáltatást.
Kedves előttem szóló. Képzeld én pl. soha nem szeretném egy családtagra rábízni...és gyönyörű vörösszemes vagy elmosódott képeket látni az esküvőmről. Kitalálhatnád, hogy szóba se jöhet a kérdés írójánál sem. Úgy bírom ezt a hozzáállást.. Nyilván más meg 5ezerből él Etiópiában, vagy annyiból se.
Kérdés írójának: Nem tetszik, hogy meghatározza, hogy 100 db kép lehet csak. Mi van ha annál több sikerül? Rá kell fizetni? Inkább kérjen többet és ne legyen meghatározva a darabszám.
Nekünk 25 ért fotózta az egész esküvőt reggel 10 től este 10 ig!
100 kép az nagyon kevés!!!
Mi több mint 1800 képet kaptunk, és ha csak a fotózást nézem akkor az is több volt mint 300 kép.
Nekünk a videósunk volt 80 ezer forint, egész napra, ami többet ér mint egy fotós.
(3hónapja volt az esküvő).
Szerintem nagyon drága!
8-as hozzászóló: pfffff, no comment.
szerintem el kéne gondolkodnod a stílusodon, szerintem aki utánad írt, nem becsmérelt, mégis hogy válaszoltál neki. El sem merem kérdezni, hogy mondjuk valaki személyesen ellent mond neked...
Ár/érték arányban nem tartom reaálisnak.
Az, hogy nem giccses pózokban fotóz, az a többi fotósnál is megbeszélés kérdése.
Mi 50eFt-ot fizettünk profi fotósnak, több mint 500 képet kaptunk vissza retusálva és 300 képet kiválaszthattunk, amit elhívott nekünk ebben az árban.
Szóval szerintem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!