Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek drága az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek drága az az esküvői fotós, aki 50 e-ért fotóz 100 db képet? Nagyon szép képei vannak, nem olyan, aki beállít, hogy mosolyogj és kattint, nem giccses pózokban, stb.

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 13:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%

Fúh, szerintem nagyon drága... Mi 60.000 Ft-ot fizettünk egy profi fotósnak, és 1200(!) képet kaptunk érte - ezek már a válogatott képek.

Félprofinak tartotta magát, de a képek valami álomszépek lettek, a fotós kreatív, lelkes, rugalmas volt.

Sőt! Még előfotózást is tartottunk az ő javaslatára, hogy ne az esküvői fotózáson feszengjünk a kamera előtt, hanem szokjuk a "pózolást", természetesek tudjunk maradni. Ezeket a képeket is megkaptuk.

Szóval, szerintem 50.000 Ft 100 db képért nagyon-nagyon-nagyon drága.

2012. febr. 8. 15:03
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a belinkelt profi fotós véleményéből csak az nem tetszik,hogy saját bevallása alapján is kiválogat értékes képeket és akkor is leredukálja 100-ra a képek számát,ha esetleg 200 is tökéletesre sikerült. Ilyet egy fotós se tegyen,mivel lehet,hogy nekem,a megrendelőnek épp az azokon lévő pillanat fontos lett volna. Utálom,ha mások döntenek helyettem,főleg,ha egy vadidegen,akinek lehet,hogy teljesen eltérő ízlése.Értem én,hogy attól fél vállalhatatlan képek kerülnek majd a rokonok kezébe,de úgy gondolom,hogy a menyasszonyoknál hiúbb emberek nincsenek,olyan képet kizárt,hogy elküldenek,amin nem néznek ki tökéletesen.A vendégek pedig úgyis arra kiváncsiak,hogy ők melyik képeken vannak rajta. Fura lenne azt mondani,hogy bocs,de rólad nincs,nem voltál benne a 100 legjobba.

A másik pedig a sznobizmus. Sok szolgáltató lovagolja meg az ilyen embereket. Csak az a tökéletes,ami méreg drága is. Remélem nem kell mondanom,hogy eközött nem mindig van egyenes arányosság.

2012. febr. 8. 21:48
 23/25 anonim válasza:

Azért kezdjünk már el gondolkodni!

Egy valamire való fotós már full frames gépet használ ennek az Alsó(!!!!) ára kb. 700.000 jó magyar forint. Ehhez egy obi, mert ehhez mondjuk Nikonnál már nem elég a dx-es, tehát minimum 150.000-től vannak. Persze egy obi nem elég, plusz vakuk, lámpák,aksik, állványok, idő, üzemanyag,Tb, adó, iskolai végzetség, otthon számítógép(valamire adó fotós apple-t használ, ami alsó hangon 300.000, plusz szoftverek).

Ha utána számolunk a 2 milla nem takarja be..

Az itt a gond, hogy sok az önjelölt fotós(mindenki az, mindenkinek van otthon gépe) és ugyanazt a tortát több szeletre kell osztani, tehát van aki 20.000ért csinálja, van aki 150.000-ért

Ki mit engedhet meg, ki mit nem.

2012. júl. 9. 11:29
 24/25 anonim ***** válasza:
45%

Bármilyen rendezvényről 100, de max. 150 fotónál többre NEM VAGYOK kíváncsi. Nem csak esküvő, legyen az bármi egyéb, egy-két-öt-tíz napos, hetes tábor, nyaralás stb. 100-nál már érdektelenedek, 150-nél már kifogást keresek, hogy szabaduljak.

Életem nagy napja az emlékeimben él, nem pedig a fotókon. A fotók segítenek emlékezni. És ahhoz - az én véleményem szerint 100 db fotó bőségesen elég.

Ha nekem 1200 képet adna egy fotós bármilyen rendezvény után, elhajtanám a p.csiba...

2012. júl. 9. 12:28
 25/25 anonim ***** válasza:
63%
Ez te vagy. Én tudok válogatni magamtól is,hogy melyik az a 100,amit el akarok tenni későbbre,meg akarok mutatni másnak.Nem kell,hogy más tegye meg helyettem.
2012. júl. 9. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!