Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, ti nem féltetek ettől esküvő előtt?
Eleve ronda vagyok, kevés félnivalóm akadt. De azért sikerült a hajamnak hányadék módon állnia, és két héttel előtte olaj fröccsent az alkaromra, ami elég lilás-piros volt (ezt megoldotta a kesztyű).
Van egy felírható szer, ami eltolja egy időre a menstruációt, ezt a nőgyógyász írja fel. Két hónappal korábban már úgyis tudod, arra a napra fog-e esni, és akkor elmehetsz a dokihoz.
Esküvő napján tolj be egy kis fájdalomcsillapítót, amitől persze nem alszol el, és ezzel kivédheted a fejfájást. És igyál elég vizet..meg pisild is ki, ne kelljen a ruhában folyton wc-re járnod.
Szerintem ezektől mindenki fél. Én is. :)
A herpeszre tudok javasolni egy gyógyszert,ami nagyon jó.Mikor érzed, h bizsereg a szád-herpeszed lesz,elkezded szedni és alig lesz egy incurka kis herpeszed. Az a neve, hogy Telviran. Fel kell iratni dokival,háziorvos is felírja.
Remélem segítettem.
Nem
fogamzásgátló miatt pontosan kiszámitható,pattanás eltüntethető,herpeszem sosem volt,pedig párommal ugy is csókolózunk ha neki van
Én is nyáron házaodom. Én olyan csúnya vagyok, hogy nem tudom, hogy mitől lehetnék még rondább, úgyhogy félnivalóm nagyon nincsen. A menstruációtól én is félek, de nálam ez totál kiszámíthatatlan, sőt én mivel nagyon ritkán jön meg, még örülnék is neki, mert ez azt jelentené, hogy valamikor valószínűleg volt peteérésem. Én inkább attól félek, hogy a szolgáltatók nem jönnek el vagy nem a megfelelő színvonalon nyújták, amit kértünk, és hiába van szerződés, az rajtam nem segít, hogy utólag kiverem a ricsit, hogy nem jött el a fotós például.
Egyébként nyugi! A pattanást, bőrhibát el fogja tüntetni a kozmetikus. Ha a menszesztől nagyon félsz, akkor kérj tanácsot a nőgyógyásztól, bár én ezért nem nyúlnék bele a hormonrendszerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!