Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, nők, asszonyok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok, ti nem féltetek ettől esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőnk,és én borzasztóan félek attól,hogy történik velem valami szépséghiba. Elég problémás a bőröm,hajlamos vagyok az ajakherpeszre és ha nagyon izgulok,hamarabb jön meg. Tartok tőle,hogy életem egyik fontos napján lesz egy hatalmas pati az orromon,herpeszes lesz a szám és megfog jönni :/ Csak én parázok ezek miatt? Tudom,hogy a párom így is szeret,nem ez számít,de akkor is szeretnék a toppon lenni. Ja,és a fejfájásról (mivel migrénes vagyok) ne is beszéljek.
2012. jan. 20. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Én attól féltem nagyon, hogy akkor fog megjönni. Mert a szépséghibát a jó sminkes megoldja, de elképzelésem sincs, hogy oldottam volna meg a tamponcserét hófehér abroncsos ruhában, amiben még pisilni is művészet volt.
2012. jan. 20. 15:24
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Ha így állsz hozzá akkor biztos lesz valami! Mindég pozitívan kell gondolkodni. Ha bekövetkezik a baj, majd akkor ráérsz gondolkodni mit csinálj!
2012. jan. 20. 15:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább attól féltem, hogy összeesek majd a templomban...:) Elég pánikolós vagyok, izgultam, hogy érzetem a hátam mögött a násznép minden tagjának tekintetét...:D A bőrhibáról meg... jött egy szép "kis" púp a két szemöldököm közé, mint az indiai nőknek:), amire a kozmetikus annyit mondott, hogy ez stresszpattanás...:)) DE!!! Akkor is én voltam a legboldogabb aznap!:)
2012. jan. 20. 15:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pattanásos típus vagyok, de nagyon. Rettegtem. Előtte-utána olyan voltam, mint a Túrórudi csomagolás, de lagzi előtt egy héttel teljesen kitisztultam. Herpeszem sosem volt, attól féltem, hogy pont akkor lesz, az is elkerült. (nekem a ruhám szakadt el...)
2012. jan. 20. 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Eleve ronda vagyok, kevés félnivalóm akadt. De azért sikerült a hajamnak hányadék módon állnia, és két héttel előtte olaj fröccsent az alkaromra, ami elég lilás-piros volt (ezt megoldotta a kesztyű).

Van egy felírható szer, ami eltolja egy időre a menstruációt, ezt a nőgyógyász írja fel. Két hónappal korábban már úgyis tudod, arra a napra fog-e esni, és akkor elmehetsz a dokihoz.

Esküvő napján tolj be egy kis fájdalomcsillapítót, amitől persze nem alszol el, és ezzel kivédheted a fejfájást. És igyál elég vizet..meg pisild is ki, ne kelljen a ruhában folyton wc-re járnod.

2012. jan. 20. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ezektől mindenki fél. Én is. :)

A herpeszre tudok javasolni egy gyógyszert,ami nagyon jó.Mikor érzed, h bizsereg a szád-herpeszed lesz,elkezded szedni és alig lesz egy incurka kis herpeszed. Az a neve, hogy Telviran. Fel kell iratni dokival,háziorvos is felírja.

Remélem segítettem.

2012. jan. 20. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem aznap reggel jött meg, 21 napra, tehát egy héttel hamarabb. Gondolom, az idegességtől... Nem volt semmi bajom, pedig én mindig nagyon rosszul vagyok az első napon, de észre sem vettem egész nap, és a nagyobb méretű tampon elég jól tartott. Betettem alá még egy nagyobbacska tisztasági betétet is a biztonság kedvéért, nem volt semmi baleset szerencsére. :)
2012. jan. 20. 15:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem

fogamzásgátló miatt pontosan kiszámitható,pattanás eltüntethető,herpeszem sosem volt,pedig párommal ugy is csókolózunk ha neki van

2012. jan. 20. 15:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszönöm szépen a tippeket. :)
2012. jan. 20. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Én is nyáron házaodom. Én olyan csúnya vagyok, hogy nem tudom, hogy mitől lehetnék még rondább, úgyhogy félnivalóm nagyon nincsen. A menstruációtól én is félek, de nálam ez totál kiszámíthatatlan, sőt én mivel nagyon ritkán jön meg, még örülnék is neki, mert ez azt jelentené, hogy valamikor valószínűleg volt peteérésem. Én inkább attól félek, hogy a szolgáltatók nem jönnek el vagy nem a megfelelő színvonalon nyújták, amit kértünk, és hiába van szerződés, az rajtam nem segít, hogy utólag kiverem a ricsit, hogy nem jött el a fotós például.

Egyébként nyugi! A pattanást, bőrhibát el fogja tüntetni a kozmetikus. Ha a menszesztől nagyon félsz, akkor kérj tanácsot a nőgyógyásztól, bár én ezért nem nyúlnék bele a hormonrendszerembe.

2012. jan. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!