Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, ti nem féltetek ettől esküvő előtt?
Hát én úgy beégtem az esküvőn, ahogy illik. :D
Külföldi a férjem, az ő országában esküdtünk. Előtte még sosem voltam ott esküvőn, nem tudtam, hogy mi a menet pontosan. Annyit tudtam, hogy majd az anyakönyvvezető kérdezi a nevem, meg a szüleim nevét.
Én tiszta izgalomban leültem, gondoltam itt lesz egy kis hegyibeszéd. Nem is figyeltem, hogy mit mond a csóka, igyekeztem mélyeket lélegezni, meg pásztáztam a násznépet, akik szemben ültek. Egyszer csak nagy csönd. Jobbra nézek, az anyak.vezető néz rám. Balra nézek, a párom néz rám. Előre nézek, mindenki rám néz. Egyszer csak odasziszeg a párom "mondd már a neved".
De gáz volt!!!!
És még videó is készült. :D
ma 15:44
Na igen,ezt kihagytam: nekem sem rendszeres,és én sem vagyok a hormonális bogyók híve.
A pattit, bőrhibát eltünteti a kozmetikus. Attól nem félek. A menstruációmat tudom szabályozni a fogamzásgátlóval. Amúgy meg ha szokásokhoz híven szombaton tartjuk, akkor meg el sem kell tolni sehova, mert mindig kedden jön meg és pénteken van vége. :)
Nem vagy híve a hormonális bogyóknak? De annak se örülnél, ha megjönne mi? Hát neked kell döntened.
A herpesztől én is félek. Elég hajlamos vagyok rá. A mostani szilvesztert is egy iylen bumszlival a számon élveztem.. :) Későn vettem észre, hogy ez bizony ki fog jönni... De erre is van gyógyszer..
A pattanástól én is tartok, de, ahogy előttem is leírták a sminkes szépen eltudja takarni. Szerencsére nem vagyok herpeszre hajlamos.
Menstruációtól én is tartanék, DE előtte fél évvel gyógyszert akarok felíratni, hogy szokjon hozzá a szervezetem és így legalább pontosan fog megjönni. Amúgy enélkül nálam is elég kiszámíthatatlan lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!