Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, nők, asszonyok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok, ti nem féltetek ettől esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőnk,és én borzasztóan félek attól,hogy történik velem valami szépséghiba. Elég problémás a bőröm,hajlamos vagyok az ajakherpeszre és ha nagyon izgulok,hamarabb jön meg. Tartok tőle,hogy életem egyik fontos napján lesz egy hatalmas pati az orromon,herpeszes lesz a szám és megfog jönni :/ Csak én parázok ezek miatt? Tudom,hogy a párom így is szeret,nem ez számít,de akkor is szeretnék a toppon lenni. Ja,és a fejfájásról (mivel migrénes vagyok) ne is beszéljek.
2012. jan. 20. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy beégtem az esküvőn, ahogy illik. :D

Külföldi a férjem, az ő országában esküdtünk. Előtte még sosem voltam ott esküvőn, nem tudtam, hogy mi a menet pontosan. Annyit tudtam, hogy majd az anyakönyvvezető kérdezi a nevem, meg a szüleim nevét.

Én tiszta izgalomban leültem, gondoltam itt lesz egy kis hegyibeszéd. Nem is figyeltem, hogy mit mond a csóka, igyekeztem mélyeket lélegezni, meg pásztáztam a násznépet, akik szemben ültek. Egyszer csak nagy csönd. Jobbra nézek, az anyak.vezető néz rám. Balra nézek, a párom néz rám. Előre nézek, mindenki rám néz. Egyszer csak odasziszeg a párom "mondd már a neved".

De gáz volt!!!!

És még videó is készült. :D

2012. jan. 20. 15:44
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 15:44

Na igen,ezt kihagytam: nekem sem rendszeres,és én sem vagyok a hormonális bogyók híve.

2012. jan. 20. 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:

A pattit, bőrhibát eltünteti a kozmetikus. Attól nem félek. A menstruációmat tudom szabályozni a fogamzásgátlóval. Amúgy meg ha szokásokhoz híven szombaton tartjuk, akkor meg el sem kell tolni sehova, mert mindig kedden jön meg és pénteken van vége. :)

Nem vagy híve a hormonális bogyóknak? De annak se örülnél, ha megjönne mi? Hát neked kell döntened.

A herpesztől én is félek. Elég hajlamos vagyok rá. A mostani szilvesztert is egy iylen bumszlival a számon élveztem.. :) Későn vettem észre, hogy ez bizony ki fog jönni... De erre is van gyógyszer..

2012. jan. 20. 17:08
 14/16 anonim ***** válasza:

A pattanástól én is tartok, de, ahogy előttem is leírták a sminkes szépen eltudja takarni. Szerencsére nem vagyok herpeszre hajlamos.

Menstruációtól én is tartanék, DE előtte fél évvel gyógyszert akarok felíratni, hogy szokjon hozzá a szervezetem és így legalább pontosan fog megjönni. Amúgy enélkül nálam is elég kiszámíthatatlan lenne...

2012. jan. 20. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:
lol
2012. jan. 21. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek mind nálam is para-faktorok egytől egyig :) DE valószínűleg mindegyiknek nagyobb esélye van ha aggódsz miatta, ne izgulj minden megoldható! Készülj fel herpeszkrémmel, fájdalomcsillapítóval, korrektorral, sok-sok higiéniai termékkel és nem lesz gond. Hitesd el magaddal, hogy minden jól fog elsülni! :) sok boldogságot!
2012. ápr. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!