Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engedjem el a férjemet?

Engedjem el a férjemet?

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van: (az egyik kicsi a másik pici)

be kell látnom nem apának való,azt hiszem fiatal ő még az elkötelezettségre.(27 éves)ő azt hiszi attól hogy itt van a két gyerek ugyanúgy élheti világát,eljár bulizgatni egy héten 2-3 szor,és itt most nem megcsalásról van szó..

olyan régóta megy ez..belefáradtam.

engedjem el,?

rájön mit veszít? hiába kértem szépen csúnyán fenyegetve,ugyanúgy eljárkál.

meddig hallgassak,várjak hogy változzon a helyzet?

2013. márc. 25. 21:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, ezt jutott az eszembe és sajnos nem egyedül álló a Ti helyzetetek.

"Azért mert egy férfinek gyereke születik, még nem válik apává."

Ja és 27 évesen szerintem abszolút nem fiatal az elkötelezettséghez, azt hittem először kb. 21 évet írsz. Gondolom ő is "ott volt" amikor a 2 kisgyerek megfogant, akkor ő nem gondolt bele, hogy mit vállal?

Egyébként én sem tűrném, de ha ilyen, talán nem jönne rá, hogy mit veszít, nem akarlak elkeseríteni.

Viszont a gyerekeket is megvielné, ha elküldenéd, nehéz helyezet ez nagyon, de talán így is, ha szoktatok veszekedni a helyzet miatt.

2013. márc. 26. 10:55
 22/24 A kérdező kommentje:

húha,,köszönöm a sok választ !!

csak tudjátok az a baj hogy szeretem..

ő is szeret,meg a gyerekeket is a maga módján csak ő azt nem érti miért nem mehet el néha presszóba meg a haverjaival ide-oda.

2013. márc. 26. 11:38
 23/24 zabmester ***** válasza:

Én az ilyet kiraknám, akármennyire is szeretem, meg ő is szeret, így nem lehet élni. Nekem nem a szórakozással lenne a bajom, úgy vagyok vele, hogy szórakozni annak is lehet, akinek családja van (de persze csak akkor, ha ez nem azt jelenti, hogy csak az egyik szülő teheti ezt meg, a másik meg ül otthon bezárva egész életében). Nekem ezzel az egésszel két problémám lenne:

1. Természetesnek veszi, hogy ő eljárhat, neki ez JÁR, míg te maximum álmodhatsz arról, hogy kicsit magadra is gondolj, vagy hogy a férjed veletek is foglalkozzon. Más szóval önző.

2. Megbízhatatlan. És ez az, amivel végképp nem lennék képes megbarátkozni. Hogy elmegy valahova, ahonnan normál esetben hazajönne egy óra múlva, de 5-6 óra múlva sem kerül elő, mert "így alakult". Ha ilyen egyszer megesik, azt az ember még lenyeli, mert tényleg megeshet, de hogy folyamatosan ez történik, az több a soknál. Az ilyen ember megbízhatatlan, nem lehet rá számítani, nem való szülőnek. Mert tényleg, nekem például azzal nem is lenne nagyobb bajom, hogy ő eljárkál olykor (mondjuk ez a heti 2-3 még nekem is sok lenne), hanem az, hogy nem tudhatom, hogy mikor lesz egy ártatlan "lementem egy órára" című dologból egész napos/estés kimaradás. Tulajdonképpen már így is olyan, mintha egyedül nevelnéd a gyerekeket, mert hiába van férjed, olyan, mintha ott sem lenne, mert vele nem lehet tervezni.

2013. márc. 26. 11:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Neki ez miért jár, és neked miért nem? Én ezzel szembesíteném. A gyerekvállalás nem arról szól, hogy az egyik fél ugyanúgy él, elmászkál, és addig a másik csinál mindent. Én a helyedben ugyanezt megcsinálnám, egyszer elmennék szórakozni, de csak egyszer. Akkor ő kerülne a te helyedre, talán megértené.
2013. márc. 26. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!