Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engedjem el a férjemet?

Engedjem el a férjemet?

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van: (az egyik kicsi a másik pici)

be kell látnom nem apának való,azt hiszem fiatal ő még az elkötelezettségre.(27 éves)ő azt hiszi attól hogy itt van a két gyerek ugyanúgy élheti világát,eljár bulizgatni egy héten 2-3 szor,és itt most nem megcsalásról van szó..

olyan régóta megy ez..belefáradtam.

engedjem el,?

rájön mit veszít? hiába kértem szépen csúnyán fenyegetve,ugyanúgy eljárkál.

meddig hallgassak,várjak hogy változzon a helyzet?

2013. márc. 25. 21:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de nem fiatal annyira, hogy ne fogja fel ésszel: családja van.

27 évesen a legtöbb diszkóban már bőőőven túlkoros.

Ennyi idős férfiak képesek helytállni apaként, férjként, társként egyaránt, szívfájdalom nélkül.

Nem AKAR megváltozni. Érett, felnőtt fiatal férfi. Jó, hogy nem nyugdíjas koráig "éli világát".

A szülővé válással nem szűnik meg az élet, sőt! Legtöbbünknek a gyerekek adnak igazi értelmet az életnek. Velük megyünk kirándulni, megmutatjuk nekik a világ szépségeit, megtanítjuk őket mindenféle hasznos dologra, szórakoztatjuk őket. Mellette időt szakítunk egymásra: pár "lopott óra" kettesben, amikor pl. a nagyszülőknél vannak a gyerekek, és elmegyünk moziba, beülünk egy kávéra az ismerősökkel, vagy csak hosszan "lustálkodunk" az ágyban hétvégén.

A párodnak ez kínszenvedés lenne. Neki a buli az, ha nélkületek megy a haverokkal szétcsapni magát.

Ha iszik is, még azt sem zárnám ki, hogy alkoholista, és erről sem tud lemondani.

Csomagold össze a cuccait, és tedd ki addig, amíg viszonylag kulturáltan el tudtok búcsúzni egymástól. Ennek nincs jövője. Legfeljebb később mentek szét, ajtócsapkodással, ordítással, megviseli a gyerekeket, titeket, és csúnya vége ez egy kapcsolatnak.

Felesleges kivárni.

2013. márc. 25. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Nekünk is két pici gyerekünk van, és tudom, milyen nehéz velük. Az én férjem hetente egyszer elhívja hozzánk a barátait, legkésőbb 9-kor mindenki lelép. Ennyit ki lehet bírni, de néha még így is elgondolkodom rajta, hogy na és én mikor tehetem meg ugyanezt? Minden nap ugyanolyan, sokszor csak túlélem valahogy (most éppen mindkét gyerkőcöm egyszerre fogzik, éjszaka többször fel kell kelnem). A különbség csak az, hogy én nem is tudnék nyugodtan itthagyni mindent és lazulni. Majd annak is eljön az ideje, talán 2-3 év múlva...

Amit a férjed csinál, az nagyon szomorú, de nem ritka dolog. Az én párom is sokszor nehezen viseli, ha egész nap együtt van a gyerekekkel, pl. hétvégén - amúgy tényleg nem egyszerű, de nekem nincs más választásom. A pasik viszont még nehezebben viselik ezt, mint a nők. És ilyenkor elmenekülnek: ki munkába, ki kocsmába, ki csajozni...

Persze igaz, ketten vállaltátok ezt, lehet ezen pörögni, de sokat nem segít. Neked inkább azon kell elgondolkodnod, hogy érdemes-e felrúgnod a házasságodat, vagy inkább kivársz. Vajon kibírja-e ezeket a próbatételeket a szerelmetek, megvan-e még valahol? Ha már nincs meg, és elváltok, elboldogulsz-e majd egyedül?

Én hasonló helyzetben megvárnám, amíg újra munkába állok, hogy reális esélyem legyen eltartani magam meg a gyerekeket még tartásdíj nélkül is. Addig vagy rendeződnek a dolgok köztetek, vagy nem, de ennél előbb nincs értelme felrúgni mindent. És addig megpróbálnék minél kevesebb konfliktust szítani, már csak a gyerekek miatt is.

2013. márc. 25. 22:47
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Figyi ha ő unatkozik otthon meg társaságra vágyik akkor tuti nem veszi ki a részét a gyerekekből4 Én a helyedben azt mondanám, oké akkor heti 2 x én is elmegyek valahova , pl futni barátnőzni, és akkor viszont tiéd a gyerek! Tuti nem unatkozna! Ez mondjuk igazából nem a megoldás, sajnos vannak ilyen típusú férfiak. Az én férjem is ilyen volt csak nekünk a kkor még csak egy gyerekünk volt. ! hónapra külön mentünk, de szerencsére nálunk sikerült rendbe rakni a dolgokat, és azóta született a második fiunk. Mostanában könyörög, hogy hadd altassa ő, a picit, vagy külön progit szervez a nagyyal, és még csak 30 évesek vagyunk.
2013. márc. 25. 23:11
 14/24 anonim ***** válasza:

Unatkozik? Akkor egy szép napon fogd magad, és menj el szórakozni, hagyd rá a gyerekeket. Ő az apjuk, nem csak a tied a 2 gyerek.

Szerintem az ilyen nem jön rá mit veszít. Az én apám sem volt otthon sosem, nem is alakult ki köztünk olyan szoros kötődés..

2013. márc. 26. 00:05
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sem menne így, és mutatnám a kijáratot, 2 év múlva mi lesz? Pl.szeretne apázni valamelyik gyerkőc, de apa odalöki nekik, hogy apának most el kell mennie bulizni? Egész más lenne a helyzet, ha a gyerekek a munka miatt nem látnák sűrűn..de így?!
2013. márc. 26. 06:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha este néha csavarog, azzal nincs szerintem gond, ha egyébként segítene és lehetne rá számítani, ha megbeszéltek valamit. Az én apukám is bulizós volt világéletében, most is az, 70 évesen még pl. Szigetre jár..., de ha anya kérte, maradt, vállalt sokmindent és mindig voltak közös programok. A férjem ennek ellenkezője, sehová nem jár, de annyit dolgozik, hogy napi 2 órát látom csak - viszont ha itthon van, házitündér. Őt már én próbáltam elküldeni bulizni, de már barátai sincsenek.

A leírtak alapján én is arra szavazok, hogy első körben lépj le te is néha programozni és hagyd rá a gyerekeket, hagy tudja meg, mivel járnak. A legjobb pedig az lenne, ha lenne neki is fix napi feladata, pl. a fürdetés, és csak utána van kimenő.

2013. márc. 26. 06:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom amit a többiek!Most mutasd meg neki,merre van a kijárat!Ez csak rosszabb lehet!Nem is értem 2 gyerek mellett hogy-hogy ráér unatkozni.A férjed nem tud semmit se csinálni otthon?Az én férjem mikor itthon van hétvégén mindig talál valami munkát.Pedig hidd el örülne,ha tudna pihenni.Most is naponta 5-18 óráig dolgozik (asztalos), alig van szinte itthon,de van mindig 1-2 kedves szava hozzánk.
2013. márc. 26. 08:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Bocsi de nekem az is eszembe jutott és felmerült hogy ha ennyit jár el, meg éjszakázik-bulizik stb. akkor dolgozik ő egyáltalán? Támogat benneteket, el tud tartani? Vagy a te pénzedből éltek segítséggel? Most ezt csak azért kérdem, mert akkor még anyagilag is rosszul jársz vele tehát még a pár év kivárást sem javasolnám (amit előttem is írtak, hogy amikor majd visszamész dolgozni).

Nagyon sajnálom amúgy, borzalmas helyzet lehet:(

2013. márc. 26. 08:27
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

Én nem elengedném, hanem kivágnám a fenébe. Apósodnak sincs annyi esze, hogy nem a fiacskájával kocsmázik, hanem inkább hazakíséri és játszik az unokáival?

Nem írtad, hogy éltek, neked mid van, hogy lennél el nélküle?

Én összecuccolnék neki és megmondanám, hogy na akkor apukám,isten veled, elmélkedj a kocsmában, hogy mekkora állat vagy!

Az én párom sem szent az biztos. 35 éves, 20 éve megvan a stabil baráti köre. Nem tud lecsillapodni ő sem. Napi 14-16 órát hajt Február és november között, van, hogy 7végén is. Na ő ha bele fér (nem nagyon szokott) 2 havonta elmegy egy-egy koncertre, sörözésre a haverokkal, de általában a haverjai jönnek hozzánk, játszanak a gyerekkel, isznak néhány sört a konyhán (gyerek előtt nincs züllés) és este 10 körül haza mennek. Nekem már sokszor ez is kiakasztó, pedig ez aztán nem nagy kihágás. Amit a te férjed művel, már régen kimeríti az alkoholizmus fogalmát. Nem ti vagytok neki a fontosabbak, pedig 27 évesen, főleg ha tervezett az első gyerek (nálunk nem az volt, mégis példás apa)már régen fel kellett volna nőnie.

Saját magad is tönkre teszed, ha nem lépsz fel drasztikusabban és az a gyerekeknek sem lesz jó. Hidd el, jobb egy olyan családban élni, ahol csak az egyik szülő van, de normális a légkör, mint egy olyanban, ahol mindkettő, de fullasztó a kapcsolat közöttük. Tapasztalatból mondom sajnos. :(

2013. márc. 26. 08:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el. Ennek így nincs értelme, neked sem jó, neki sem jó. Talán ha külön mentek egy időre, rájön, mit veszített. De nem biztos. Az én férjem nem járt el ennyit, de elege is lett a gyereknevelésből hamar. Azóta bulizik, csavarog, szórakozni jár, az élettársa mellett csajozik is, éli az életét. Neki ez kellett, akkor jó, legyen boldog. Azért jön a gyerekhez, de nem túl lelkes. Néha úgy érzem, csak azért jön, hogy tiszta legyen a lelkiismerete. Jobb külön, nem tudnék úgy élni, hogy folyton azon jár az agyam, mikor kivel csal meg, vagy hogy folyamatosan a bulizáson jár az agya a gyerek helyett.
2013. márc. 26. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!