Mit csináljak? Ne engedjem össze a gyerekeimet?
Kisfiam 4 éves lesz, kislányom 15 hónapos múlt.
Ha közösen fürdenek a kicsi mindig a fiam kukacával szeretne játszani, és ha valamiért a nagyot levetkőztetem egyből lecsap rá a kislány.
:-DDD
nálunk köv a szitú :
mikor a fiam kicsi volt akkor a nagylányom piszkálta neki folyton fürdés közben, húzogatta nézegette a fiam csak nézet nagyokat mit is művel a nővére vele
3 év van köztük
most a kicsi lányom piszkálja a fiam kukacát ha éppen meztelen oda megy megfogja megsimizi stb...
köztük 6 év van
mind a két esetben rászólok/szóltam h fáj neki ne szabad és a fiam is mondja a kicsinek
már csak szegény fiamat sajnálom h ennyit piszkálják a kukacát
még a végén aszexuális lesz a lányok miatt :-DDDDD
valszeg mert nekik olyan nincs kíváncsiak egyszerűen mi lesz még az oviban mikor jön az h ha te megmutatod akkor én is :-)
nem baj ha megismerik a másik nemet teljesen természetes ez a dolog most még
ha tiltod az nem jó akkor még inkább tetszeni fog nekik
tegyél habot a vízbe akkor nem látja -- esetleg
Tudom, hogy hülyeség, de attól félek, nehogy valami gond legyen a szexualitásukban ez miatt.
Szegény kisfiad! Mindegyik tesója őt zaklatja! :)
Próbáld meg,hogy kis gatyát vagy úszó gatyát teszel a kisfiúra.
Régen mikor a bátyámmal fürödtem,mindig azt vett fel:)
Lányomnak is volt egy ilyen korszaka. Az apjával fürdött, fürdik.
Pont így 1,5 Éves kora körűl fedezte fel, piszkálta, mondtuk neki nem szabad, le szokott róla egy idő után.
Most már 3 éves, a minap egyik barátnőm fia pisilt állva, ő is letolta a bugyiját, állva akart pisilni, és kereste a fütyit a lába közöztt, és csak nézett rám, a nunijára, hogy neki hogy hogy nincs fütyije!
Az a döbbent arc a lányomnak, olyan jót nevettünk szegénykén:)))
Nem sexuális célból csinálja, csak ismerkedik a testtel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!