Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiamat Vízibornak fogjuk...

Kisfiamat Vízibornak fogjuk nevezni. Bár sokan kérdő tekintettel néznek ránk. Mit szóltok ehhez a névhez?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 15:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés.Érdekes módon a kérdező nem reagált a válaszokra.
2009. szept. 17. 21:08
 22/28 A kérdező kommentje:

Nem kamu a kérdés. Nem azért tettem fel, hogy utána kifejtsem az adott válaszokra a véleményem. Én csak meghallgattam a negatív és pozitív hozzászólásokat. Miért kéne reagálni rájuk?

Köszönöm a válaszokat!

A Vizibor nem családnév, hanem keresztnév.

2009. szept. 18. 07:22
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes név,végre nem a mai divatosak közül választ valaki.(azért második névként én adnék egy általánosabb neve is)
2009. szept. 18. 10:06
 24/28 anonim válasza:
A különcködés,a feltűnési viszketegség nálunk határtalan,de miért a gyerek rovására? Ezen az alapon Vizigótnak is nevezhetnék...!
2009. szept. 24. 02:50
 25/28 anonim válasza:
48%
"Mindenki olyan nevet ad a gyerekének,amilyet akar...?" Hát ez SÚLYOS TÉVEDÉS!
2009. szept. 24. 02:52
 26/28 anonim ***** válasza:

Biztos kevesen adták a gyereküknek ezt a nevet!

De ne foglalkozz senkivel! A lényeg hogy nektek kifejezzen valamit és menjen a családnévhez.

Mindenesetre címere már lesz: "Ilyen a Vizibor (1190–1220) törzse Sáros vármegyében, melyből a Bagossy, Bánó, Kükemezey, Kálnássy és Gyármán családok származtak. Ezeknek czímere: két szemközt álló oroszlán, melyek egy közöttük álló női alak feje fölött koronát tartanak."

(Csoma József: Magyar nemzetségi címerek)

Tehát a Viziborok királynő-csinálók voltak valamikor régen, méghozzá kemény kiállású királynő-pártiak.

2009. szept. 24. 07:25
 27/28 anonim válasza:
Én szeretem a különleges neveket (Bendegúz, Lehel, Nimród, Hunor... ), de hogy ez a név rettenetes, az tuti! Már megbocsáss... Utálni fogja a nevét, az biztos! És sokat gúnyolni fogják miatta. Nem lesz hálás a szüleinek... De hát ti tudjátok...
2009. szept. 24. 10:18
 28/28 anonim válasza:

Egy ember/ke nem a neve miatt lesz különleges. Egyszerű,hétköznapi névvel élő ember is lehet különleges valamiben/valamiért...

Szokatlan,fura név,de te tudod!csak a gyereknek majd ezzel a névvel kell leélnie az életét...

Amúgy meg ízlések és pofonok.én lányom Liliána,egyik ismerősöm azt mondta,hogy jaj,mán az olyan tucatnév!hát mondom nálunk nem,főleg mikor született akkor még nem kevesen hordták ezt a nevet! Megkérdeztem,h az ő lányát hogy hívják? Norma! hát vazze!lehidaltam.így kicseszni egy kislánnyal!mi jut rögtön eszedbe róla? Nem Norma/ális...

2009. szept. 24. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!