Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiamat Vízibornak fogjuk...

Kisfiamat Vízibornak fogjuk nevezni. Bár sokan kérdő tekintettel néznek ránk. Mit szóltok ehhez a névhez?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 15:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Nekem kicsit furi,nem megszokott név,de ha neked tetszik akkor nyugodtan add a kisfiadnak ezt a nevet.
2009. szept. 17. 15:48
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Hát érdekes. ilyet? Még nem is halottunk.
2009. szept. 17. 15:49
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
még nem is halottam.nekem személyszerint nem tetszik.de a ti gyereketek lesz,és ha nektek tetszik akkor ez a lényeg.
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
sose hallottam.Félő hogy majd csúfolni fogják,de Ti döntsetek,ne hagyjatok beleszólást
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
vizibor?ez vicc ugye?vagy kamukérdés?ki akarod röhögtetni szegényt?add ha jónaklátod,de én nem adnám az tuti...
 6/28 anonim ***** válasza:
89%
Hát, őszintén? Mire felnő, talán sérülések nélkül kinövi, hogy csúfolják a neve miatt. Mert az óvodában és az általánosban csúfolni fogják, az hétszentség.
2009. szept. 17. 15:52
 7/28 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Mindjárt leesek a székről.. és tényleg van ilyen ! :D egy nagyon szép, ősrégi magyar név!!!Szerintem ne hallgass senkire, csak a szívedre! Ha neked, nektek tetszik, akkor add nyugodtan. Sokkal jobb mint az eszmeralda meg a hozéarmandó ! :) (most ezek jutottak eszembe)

2009. szept. 17. 15:54
 8/28 anonim ***** válasza:
78%

Bevallom: soha nem hallottam még ezt a nevet.

Kicsit fura a hangzása, valószínűleg, mert szokatlan. Ha a család és a baráti kör megszokja, akkor nekik sem lesz benne semmi különleges, semmi extrém.

Őszinte leszek, hallottam én már cifrább nevet is! ;)

Ha esetleg érdekelnek, akkor nyugodtan írj! Biztos, tudnál mosolyogni! :):)

2009. szept. 17. 15:56
 9/28 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem egy mindennapi név. Személy szerint nekem nem tetszik, de ha Ti megvagytok győződve róla, hogy jó lesz neki, akkor hajrá.
2009. szept. 17. 16:00
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem azt kell csak nézni, hogy nektek mi tetszik, hanem hogy a gyereknek majd ezzel kell leélnie az életét.... lehet hogy szép régi magyar név, de ezt nem mindenki tudja... és önzés, ha valaki a saját maga önző érvei alapján nevezi el, akár egy szappanopera sorozat után vagy bármi. Szegény gyerekre kell gondolni. Mert sokat fog szenvedni a neve miatt.
2009. szept. 17. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!