Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiamat Vízibornak fogjuk...

Kisfiamat Vízibornak fogjuk nevezni. Bár sokan kérdő tekintettel néznek ránk. Mit szóltok ehhez a névhez?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 15:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Miért szenvedne? ha belegondolunk, minden nevet lehet csúfolni, és nagyon sok függ a gyerek személyiségétől, hozzáállásától! Volt olyan osztálytáram, akit Borbálának hívtak (akkoriban nagyon ritka név volt) és sose kezdtük el csúfolni a neve miatt, mert egy nagyon jó természetű, helyes kiscsaj volt. Nekem meg egy tök mindennapi nevem van, és kitaláltak rá mindent.
2009. szept. 17. 16:11
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
szerintem borzalmas. bocs az őszinteségért. nem értem ezt a mai divatot, miért kell furábbnál furább nevet adni a gyerekeknek. csak hogy attól legyenek különlegesek? legyenek attól, hogy jó fejek, okosak stb. ez meg nem a néven múlik. manapság mondjuk a sok különleges név annyira elterjedt, hogy a régi egyszerű nevek számítanak ritkának.
2009. szept. 17. 16:12
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
nem valami szép név,az biztos..ki fogják csúfolni,és egy életre törés lessz ez az életében...szegénykém:(
2009. szept. 17. 16:15
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is most hallottam először, de így elsőre a csíborra asszociáltam... Vagy a vízipókra...

De természetesen a ti gyereketek, és úgy fogják hívni, ahogyan nektek tetszik. Egyébként tényleg minden nevet lehet csúfolni, a gyerekek tudnak kegyetlenek lenni...:(

2009. szept. 17. 16:15
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, minap valaki a Borvíz név felől érdeklődött...

Divatba jöttek a fröccsös nevek?

2009. szept. 17. 16:23
 16/28 anonim ***** válasza:
37%
nekem nagyon tetszik,szerintem szép lenne ha adnád neki.
2009. szept. 17. 16:36
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Vízibor - Vízibor Árpád egyik híres alvezére volt, akitől a több mint 800 éves Kűkemezey család ered.
2009. szept. 17. 16:54
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
de nekia vezeték neve volt vizibor....temit szolsz a válaszokhoz kedveskérdezö?
2009. szept. 17. 20:20
 19/28 anonim ***** válasza:
42%
ez jó kérdés,le lett pontozva az a válaszom,hogy nem tetszik,aztán próbaként irtam azt,hogy tetszik,az mégjobban,a fene se érti ezt.most tetszik,vagy nem?
2009. szept. 17. 20:30
 20/28 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam ezt a nevet. azért nem kell hüledezni, hiszen mindenki olyan nevet ad a gyereknek, amilyet akar.

Biztos nem fog 100 ugyanilyen nevű ember vele szembejönni. Viszont gondoljatok csak bele, hogy mennyi olyan név volt ami 5-10 éve nem ismert vagy nem volt kedvelt, ma meg tucatnévnek számít.

Kedves kérdező!

Ha ti ezt a nevet látjátok jónak, akkor ne foglalkozzatok a kérdő tekintetekkel.

2009. szept. 17. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!