Szerintetek ciki, hogy anyukaként ilyen ruhákban járok? Ti milyen ruhákat vesztek fel?
az L.a. gear-es válaszoló vagyok!
Szerinted ciki, hogy én pl mindezek mellé Lil Wayne-t, Cure-t és Adam Lamberetet, Skrillexet hallgatok naphosszat? :D Mit tehetek róla őket imádom :)
Az Adidas superstar nekem is még a "deszkásabb" alter korszakomból maradt meg.. sőt valahol otthon még az acélbetétes 10 soros Shelly's bakancsomat is eltették anyuék (azt már nem hordom, de jó lesz majd mutogatni, h anya volt ilyen dilis is :o) )
Szia!
Szerintem a lényeg,hogy jól érezd magad benne,jót tegyen a lelkednek is,hogy csinos vagy igényes.Farmer nadrágjaim vannak főleg,télen csizma,átmeneti időben,tavasz,ősz,sport cipő,nyáron papucs,szandi,babacipő.Felső télen csinibb cipzáros pulcsi,garbó,gombos kardigán,hosszú újju felső,póló,blúz,nyáron ugye toppok,rövidnadrág,halásznadrág,farmer dzseki stb.Én jól érzem magam ezekben és mindig 17-18nak néznek mondjuk 23 vagyok,eszemben sincs "öregesen" öltözni csak mert gyerekem van.Szerintem úgy öltözz ahogy jól érzed magad.
31 éves vagyok, a gyerekeim meg 4,5 és 3 évesek. Attól, hogy megszülettek, én még én vagyok és hadd hordjam már azt, amiben jól érzem magamat... :) és ugyanúgy, ahogy engem sem szokott érdekelni ki hogy öltözködik, szerintem engem se néz meg senki, hogy mi van rajtam.
Ennek jegyében rendszeresen hordom a Marten's és egyéb bakancsaimat, vannak köztük betétes darabok is, :) és ha olyan kedvem van, akkor meg a wesco-mat is felveszem szívbaj nélkül, vagy akár a soprtcipőt... a kutyát se érdekli miben megyek értük az oviba vagy miben vagyunk a játszótéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!