Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy anyukak...

Szerintetek ciki, hogy anyukaként ilyen ruhákban járok? Ti milyen ruhákat vesztek fel?

Figyelt kérdés
A nyári ruhatáram eléggé nőies meg "felnőttes", de sokszor gondoltam már arra, hogy a téli nem megfelelő már. Sima farmer és kord nadrágjaim vannak, egy adidas superstar cipő, meg melegítőfelsők (az old scool változat, de új). Gimiben meg az egyetemen még "menő" volt, de most már kezdem kicsit cikinek érezni 2 gyermekes anyaként. Mi a véleményetek erről? Ja és 26 éves vagyok.
2013. márc. 21. 13:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Természetesen ha az alaklom megkívánja akkor csinit veszek fel. Az esküvőmön is habos babos ruha volt rajtam (sokan nem tudták elképzelni, hogy tényleg ilyet fogok felvenni).
2013. márc. 21. 14:09
 12/18 anonim ***** válasza:

az L.a. gear-es válaszoló vagyok!

Szerinted ciki, hogy én pl mindezek mellé Lil Wayne-t, Cure-t és Adam Lamberetet, Skrillexet hallgatok naphosszat? :D Mit tehetek róla őket imádom :)

Az Adidas superstar nekem is még a "deszkásabb" alter korszakomból maradt meg.. sőt valahol otthon még az acélbetétes 10 soros Shelly's bakancsomat is eltették anyuék (azt már nem hordom, de jó lesz majd mutogatni, h anya volt ilyen dilis is :o) )

2013. márc. 21. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
off: akkor én mondok jobbat. A magassarkús törpilla válaszoló vagyok, a nőies rucikban. És élek-halok a Prodigy-ért. :D
2013. márc. 21. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a lényeg,hogy jól érezd magad benne,jót tegyen a lelkednek is,hogy csinos vagy igényes.Farmer nadrágjaim vannak főleg,télen csizma,átmeneti időben,tavasz,ősz,sport cipő,nyáron papucs,szandi,babacipő.Felső télen csinibb cipzáros pulcsi,garbó,gombos kardigán,hosszú újju felső,póló,blúz,nyáron ugye toppok,rövidnadrág,halásznadrág,farmer dzseki stb.Én jól érzem magam ezekben és mindig 17-18nak néznek mondjuk 23 vagyok,eszemben sincs "öregesen" öltözni csak mert gyerekem van.Szerintem úgy öltözz ahogy jól érzed magad.

2013. márc. 21. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:
ha néha megnézek más anyukákat,nem a ruhájuk márkája vagy stílusa szokott megfogni,hanem hogy adott anyukán mennyire áll jól vagy természetesen,mennyire rendezett az összkép. Amiket leírtál,egy sportos alakon szerintem teljesen rendben van,90kilós anyukán már kevésbé.Bármilyen a stílus ha tudják viselni,jól áll,akkor az elfogadott mások számára.
2013. márc. 21. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy anya vagy, még nem kell elveszítened az addigi stílusodat. Az meg ne érdekeljen, hogy nem úgy nézel ki, mint a másik 20 anyuka a játszótéren!
2013. márc. 21. 16:31
 17/18 anonim válasza:
Szerintem azok a ruhák amiket leírtál még mindig jobbak, mint amit az egyik tanárom hord, micimackós pólókat vesz fel! Ha gondolod változtathatsz a ruhatáradon attól még, hogy anyuka vagy! H&M, C&A, D&G, New Yorker, Takko, Cosmos city, Marks & Spencer, ezek olyan márkák ahol lehet minőségi és nőies ruhákat venni! Persze nem túl olcsó, de azért meg lehet venni! De a bon prixben is lehet venni jó ruhákat, igaz ez a bon prix egy internetes áruház!
2013. márc. 21. 20:55
 18/18 anonim ***** válasza:

31 éves vagyok, a gyerekeim meg 4,5 és 3 évesek. Attól, hogy megszülettek, én még én vagyok és hadd hordjam már azt, amiben jól érzem magamat... :) és ugyanúgy, ahogy engem sem szokott érdekelni ki hogy öltözködik, szerintem engem se néz meg senki, hogy mi van rajtam.

Ennek jegyében rendszeresen hordom a Marten's és egyéb bakancsaimat, vannak köztük betétes darabok is, :) és ha olyan kedvem van, akkor meg a wesco-mat is felveszem szívbaj nélkül, vagy akár a soprtcipőt... a kutyát se érdekli miben megyek értük az oviba vagy miben vagyunk a játszótéren.

2013. márc. 22. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!