Ti szólnátok vagy ciki?
Szegény országban ciki a pontos elszámolás... ha ciki, ha nem szólsz, vagyis a kérdés hogy szólnánk-e, hát én is szólnék.
Eleve lehúzzák az embert az ilyen étkeztetéseken, az én megközelítésem szerint pocsék a kaja (nem szempont, hogy valamivel jól kell lakni, az étkezésnek több szerepe van mint a tele pocak) hát akkor legalább az elszámolás korrekt legyen.
Én tegnap visszamentem a patikába. Épp hogy zárás előtt 1 perccel odaértem. Nekem ezer forinttal adott többet vissza a hölgy. Meg se néztem a visszajárót, csak fogtam és beleraktam a tárcámba blokkal-aprópénzzel együtt egy fakba.
Otthon megnéztem a számlát és akkor a visszajárón megakadt a szemem.
Amikor visszaértem a patikába, már számolták le a kasszát és akkor tartottak a 3. átszámoláson, mert pont ezer forint hiányzott.
Megköszönték a becsületességem és láttam a hölgy arcán (fiatal), hogy nem egy kő, hanem egy egész hegy esett le a szívéről!
De már volt olyan is, hogy a tescoban a kasszás nem húzta le mind a három tejfölt, csak egyet. A blokkot én mindig átnézem, egyből szóltam neki és korrigálta a dolgokat.
Én sem vagyok milliomos, de másnak ezek a kis tévedések az állásukat jelenthetik.. nem a pár forintról van szó, hanem más életéről, munkájáról.
Én is mindig szólók olyan esetekben amit leírtál.Sőt nagyobb összeget is eltehettem volna.De visszaadtam.
Viszont az utolsó mondatod nem tudom,hogy értelmezzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!