Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szólnátok vagy ciki?

Ti szólnátok vagy ciki?

Figyelt kérdés
Ma volt ebédbefizetés ott nem is néztem meg a papírt,mert elég sokan voltak.A papíron egy nap ebédlemondás volt,viszont én hármat mondtam le.700ft az a két nap amit nem vettek figyelembe.Ti szólnátok?
2013. márc. 12. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
700 ft-ból már több mint 2 kiló kenyeret tudnék venni. naná, hogy szólnék
2013. márc. 12. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Én mindenképp szólnék, hogy ne várjanak vele, mert ha utólag szólsz már késő bánat.
2013. márc. 12. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Szegény országban ciki a pontos elszámolás... ha ciki, ha nem szólsz, vagyis a kérdés hogy szólnánk-e, hát én is szólnék.

Eleve lehúzzák az embert az ilyen étkeztetéseken, az én megközelítésem szerint pocsék a kaja (nem szempont, hogy valamivel jól kell lakni, az étkezésnek több szerepe van mint a tele pocak) hát akkor legalább az elszámolás korrekt legyen.

2013. márc. 12. 12:47
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Nem tudom kipontozta le a válaszokat,én zöldet nyomtam.
2013. márc. 12. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szólnék. 2 ismerősöm dolgozik ilyen helyen konyhán, és az ott főzött kajákból otthon is mindennap megetetik a családot, meg még le is fagyasztanak. ( És nem egyedül dolgoznak ott )
2013. márc. 12. 12:51
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Lisztes-cukros tejes kajákat nyomnak, drágább kaja (hús és zöldség) ki sem jönne a pénzből, kevésbé érné meg. Hogy valaki ezt eszi otthon is, az személyes szoc. (később egészségügyi) probléma.
2013. márc. 12. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap visszamentem a patikába. Épp hogy zárás előtt 1 perccel odaértem. Nekem ezer forinttal adott többet vissza a hölgy. Meg se néztem a visszajárót, csak fogtam és beleraktam a tárcámba blokkal-aprópénzzel együtt egy fakba.

Otthon megnéztem a számlát és akkor a visszajárón megakadt a szemem.

Amikor visszaértem a patikába, már számolták le a kasszát és akkor tartottak a 3. átszámoláson, mert pont ezer forint hiányzott.

Megköszönték a becsületességem és láttam a hölgy arcán (fiatal), hogy nem egy kő, hanem egy egész hegy esett le a szívéről!

De már volt olyan is, hogy a tescoban a kasszás nem húzta le mind a három tejfölt, csak egyet. A blokkot én mindig átnézem, egyből szóltam neki és korrigálta a dolgokat.

Én sem vagyok milliomos, de másnak ezek a kis tévedések az állásukat jelenthetik.. nem a pár forintról van szó, hanem más életéről, munkájáról.

2013. márc. 12. 13:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Én is mindig szólók olyan esetekben amit leírtál.Sőt nagyobb összeget is eltehettem volna.De visszaadtam.

Viszont az utolsó mondatod nem tudom,hogy értelmezzem...

2013. márc. 12. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóljál, most az ilyen alkalomnál. Nehogy később rendszer legyen belőle, hogy téged le lehet húzni, mert azt hiszik, úgysem ellenőrzöd le.
2013. márc. 12. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Szólj nyugodtan, nyilván nem direkt csinálták. Az is lehet, hogy a jövő hónapban került volna jóváírásra. Vagy amikor lemondtad, nem rögzítették, mi is jártunk már így, és a gazdaságis csak rángatta a vállát, hogy ő félreérette...
2013. márc. 12. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!