Adtam kölcsön babarucikat, már mikor vissza kaptam láttam nincs meg mind, de nem tudtam mi hiányzik, most látom a csaj hirdeti eladásra? Ti mit tennétek? Szólnátok, hogy az a tietek? Vagy ciki? Kicsinyesség?
Én ezért nem adok kölcsönbe ruhát senkinek illetve el sem fogadom.
Ez sajna bent van a pakliba. Én nem szólnák neki.
Igen, szólnék.
Megkérdezném, hogy ami még ott maradt, arra van e szüksége, mert ha nem,akkor visszakérnéd. HA mondja, hogy nincs nála, akkor mondhatod, hogy látod, hogy hirdeti...
Szerintem ez elvi kérdés. Biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy nem ő vette, max azt felejtette el, hogy kitől kapta. De ilyenkor körbekérdezek, és kiderül. Gyakorlatilag ezzel meglop téged, és visszaél a bizalmaddal.
Nem ciki és nem kicsinyesség. Kölcsön kérte, nem adja vissza, és még el is adná. Inkább neki kéne szégyellnie magát. Így karácsony előtt meg minden fillér számít. Ha Te eladod, akkor az neked pénz.
Azért ez a pofátlanság teteje.
Ha kölcsön adtad, azzal számolnod kellett, hog lesz ami kilyukad, vagy foltos lesz, vagy nem kerül vissza, mert pl. elhaggyák!
Lehet kapott mástól is ruhákat örökbe, , és nem tudja mi kié volt, mennyit kapott!
Nem számoltátok le darabra, nem jelöltétek...
Szerintem ez mint írod, kicsinyes dolog, téged zavar, ő lehet nem is tud róla az a tiéd volt!
Ha szólsz neki, leveszi a hirdetést, kellemetlen lesz neki...
Nekem is az volt, mikor tudtam mit kaptam barátnőmtől, és nem volt meg az overál egyik cipő része, sapka, ég két bodyról leszakadt a patent, illetve volt olyan amit kidobtam, mert a gyerek olyat kakilt/ fosott , nyakig olyan lett, a ruhát kidobtam, nem volt gusztusom kimosni!
Volt amit lehányt az autóban, azt i kidobtam, mert nem akartam z autóban azt szagolgatni még 2-3 órán át!
nyugodtan szólj neki nem ciki!
én sem tudom már sokszor mit kitől kaptam :S
Igen tuti nem szándékos. Csak megláttam és tudom, hogy én vettem mert annyira tetszett és még mindig hibátlan.
Igen jobb nem kölcsön adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!