Ciki neki vagy nekem?

Figyelt kérdés

2.5 éves a nagylányunk, 9 napos a másik babu.

de komolyan a férjemtöl kezdek idegzsábát kapni nap mint nap reggel este majd egy órát trécsel az anyjával beszél mióta megszülettek a gyerekek. mikor mit ki hányt kakilt, pisilt evett..stb stb stb

ez nagyon zavar és próbáltam mondani hogy ez olyan ciki vagy nem is tudom mi a legjobb jelző rá

na mármost azt várja az anyósom felhivom hogy lejöhet egy hétre babázni.

holott ebből én mXrhára nem kérek egy hetet belőle de még 3 napot se

elegem van hogy mindent le kell fotózni mikor milyen ujdonságot csinál a gyerek vagy épp mit vettünk....

ez számomra furcsa csak vagy más is fenakadna ezen?

2013. febr. 28. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Már az is baj, ha a nagymamát érdekli az unokája fejlődése? Komolyan mondom, hihetetlen, hogy ha az anyósokról van szó, akkor már semmi nem jó. Ha jön, az a baj, ha nem jön akkor meg az.
2013. febr. 28. 08:24
 2/12 liony20 ***** válasza:
70%
nem ciki sőt általában ez fordítva szokott lenni hogy az anya mesél mindent el vagy anyósnak vagy az anyukájának... a nagymama csak érdeklődik az unokái iránt és velük szeretne lenni.. egy kicsit durva amit írtál de nem azért mert ciki hanem mert így vélekedsz így érzel.... szerintem örülnöd kéne hogy ennyire szeretik a gyerekeket mert ha nem érdeklődne utánuk akkor meg az a baj és ha a férjed nem mesélne el midnent akkormeg ő szarná le a gyerekeket hihetetlen hogy a mai világban semmit nem értékelnek.. bocsi de ez a véleményem
2013. febr. 28. 08:29
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Te is leszek majd mama!

Neked akkor hogy esne, ha a gyermeked nem kérne belőled!?

2013. febr. 28. 08:32
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem ez nem ciki, inkább örülj, hogy érdekli őt az unoka és szereti és nem akar kimaradni semmiből. Nem igaz, hogy manapság már mindennel bajuk van az anyukáknak. Ha meg nem érdeklődne az lenne a baj. Jól írta valaki, a te gyerekeidnek is lesz családja, akkor majd hogy fog esni, ha ők, vagy a párjuk idegesítőnek találják az érdeklődésed?
2013. febr. 28. 08:38
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Elég baj, hogy ciki számodra, hogy érdeklik az unokák.... Belőled lesz csak igazán harpia anyós....
2013. febr. 28. 08:57
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem, egyáltalán nem ciki. Az a baj hogy te nem szereted az anyósod. Ezen pedig jó lesz sürgősen változtatni, mert úgy néz ki jó nagyi lenne. Miért akarod ettől megfosztani a gyerekeid. Te viselkedsz gyerekesen, ne haragudj. Inkább örülnél hogy érdeklődik, és szeret titeket.
2013. febr. 28. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
En kiakadnek ha ennyit beszelne az anyjaval! Egyezek veled!
2013. febr. 28. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Hát én tudom miről beszélsz, és nagyon zavaró!!!

Engem pl az zavar leginkább, hogy bármi újdonságot csinál a lányunk, vagy vettünk neki valami új dologt, stb, akkor egyből pattan a skype elé a férjem, hogy hívja anyósomat. Persze ezeket a pillanatokat meg szeretném örökíteni nyilván, így aztán minden egyes videónk olyan, hogy a háttérből anyósom beszél a lányomhoz, így aztán egyik ilyen aranyos pillanatot sem tudtam kiélvezni. Az már más kérdés, hogy ez kinek a hibája, mert ezekért egyértelműen szerintem a férjünk a ludas! Nyilván ha ő nem hivogatná, akkor nem lennének ilyen helyzetek, úgyhogy nálam is betelt a pohár ilyen tekintetben!

És szerintem a férjed ilyen viselkedése nagyban hozzájárul, hogy ellenérzésed van az anyósoddal szemben...amit szintén megértek egyébként, de sajna a pár napos látogatás alól nem tudsz kibújni, ennyi neki is jár...

De én megértelek, kitartás!

2013. febr. 28. 10:13
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Hát halljátok, kérdező és 8-as, gusztustalan dolog, hogy az anyósotok érdeklődni merészel az unokáiról... (ha nem tenné, akkor gondolom most arról menne a fröcsögés, hogy a az az undok némber le se sz*rja a gyereket). Gondolom az anyukáitok viszont földre szállt angyalok!

Most őszintén, tudna valami olyasmit tenni az anyósotok, amit nem rühellnétek benne? :)

2013. márc. 1. 02:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindegy, általános tapasztalat, hogy az élet visszaadja az ilyesmit. :) Akkor majd ne felejtsétek ezt el!
2013. márc. 1. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!