Ciki neki vagy nekem?
2.5 éves a nagylányunk, 9 napos a másik babu.
de komolyan a férjemtöl kezdek idegzsábát kapni nap mint nap reggel este majd egy órát trécsel az anyjával beszél mióta megszülettek a gyerekek. mikor mit ki hányt kakilt, pisilt evett..stb stb stb
ez nagyon zavar és próbáltam mondani hogy ez olyan ciki vagy nem is tudom mi a legjobb jelző rá
na mármost azt várja az anyósom felhivom hogy lejöhet egy hétre babázni.
holott ebből én mXrhára nem kérek egy hetet belőle de még 3 napot se
elegem van hogy mindent le kell fotózni mikor milyen ujdonságot csinál a gyerek vagy épp mit vettünk....
ez számomra furcsa csak vagy más is fenakadna ezen?
Te is leszek majd mama!
Neked akkor hogy esne, ha a gyermeked nem kérne belőled!?
Hát én tudom miről beszélsz, és nagyon zavaró!!!
Engem pl az zavar leginkább, hogy bármi újdonságot csinál a lányunk, vagy vettünk neki valami új dologt, stb, akkor egyből pattan a skype elé a férjem, hogy hívja anyósomat. Persze ezeket a pillanatokat meg szeretném örökíteni nyilván, így aztán minden egyes videónk olyan, hogy a háttérből anyósom beszél a lányomhoz, így aztán egyik ilyen aranyos pillanatot sem tudtam kiélvezni. Az már más kérdés, hogy ez kinek a hibája, mert ezekért egyértelműen szerintem a férjünk a ludas! Nyilván ha ő nem hivogatná, akkor nem lennének ilyen helyzetek, úgyhogy nálam is betelt a pohár ilyen tekintetben!
És szerintem a férjed ilyen viselkedése nagyban hozzájárul, hogy ellenérzésed van az anyósoddal szemben...amit szintén megértek egyébként, de sajna a pár napos látogatás alól nem tudsz kibújni, ennyi neki is jár...
De én megértelek, kitartás!
Hát halljátok, kérdező és 8-as, gusztustalan dolog, hogy az anyósotok érdeklődni merészel az unokáiról... (ha nem tenné, akkor gondolom most arról menne a fröcsögés, hogy a az az undok némber le se sz*rja a gyereket). Gondolom az anyukáitok viszont földre szállt angyalok!
Most őszintén, tudna valami olyasmit tenni az anyósotok, amit nem rühellnétek benne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!