Ciki neki vagy nekem?
2.5 éves a nagylányunk, 9 napos a másik babu.
de komolyan a férjemtöl kezdek idegzsábát kapni nap mint nap reggel este majd egy órát trécsel az anyjával beszél mióta megszülettek a gyerekek. mikor mit ki hányt kakilt, pisilt evett..stb stb stb
ez nagyon zavar és próbáltam mondani hogy ez olyan ciki vagy nem is tudom mi a legjobb jelző rá
na mármost azt várja az anyósom felhivom hogy lejöhet egy hétre babázni.
holott ebből én mXrhára nem kérek egy hetet belőle de még 3 napot se
elegem van hogy mindent le kell fotózni mikor milyen ujdonságot csinál a gyerek vagy épp mit vettünk....
ez számomra furcsa csak vagy más is fenakadna ezen?
8. vagyok!
Már bocs, de semmi bajom az anyósommal, mint ahogy le is írtam, hogy a férjem hibája, hogy mindig az az első, hogy hívni kell őket! Én nekem eszembe sem jutna hívni anyámat, amikor a gyerek épp élete első karácsonyi ajándékát bontogatja, mert a hármunk pillanata, és ezt szeretném megörökíteni! Ha ez szerinted undorító, akkor legyen, szerintem meg természetes elvárás, hogy első közös karácsonyunkkor az ajándékozás csak a miénk legyen!!!
De még egyszer, anyósomról egy rossz szót nem írtam! Olvasd vissza...szövegérzésből egyes!!!!
Kérdezőnek is annyit írtam, hogy szerintem a férje viselkedése miatt érez úgy az anyósával szemben, ahogy...
És hogy az élet visszadja? Hát én nem várnám el, hogy online legyek az unokám első karácsonyánál...de gondolom ez is gusztustalan szerintetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!