Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire teszem jól, hogy a...

Mennyire teszem jól, hogy a kislányomat /20 hó/ szinte csak odahaza etetem, mert ragaszkodom az etetőszékhez?

Figyelt kérdés
Eléggé behatárolja a mozgásterünket, mert csak olyan helyre megyünk,ahonnét haza is tudunk érni minden etetésre,mert szerintem a gyereknek csak az etetőszékből helyes ha kapja a kaját. Sehol nem kaphat nasit,mert evés után megyünk,akkor azért, vagy azért mert evés előtt vagyunk. Nem tudom mások hogyan csinálják, helyes-e,hogy ilyen időrendben nevelem a gyermekemet?

2013. márc. 19. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez nem normális. Miért ne ehetne bárhol máshol.
2013. márc. 19. 09:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó mert, ha esetleg elmentek valahova több napra pl. nyaralás, nagymama, stb akkor lehet ,hogy nem akar majd enni.
2013. márc. 19. 09:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

20 hósan már egyik gyerekem sem evett etetőszékben.

Én is elég rugalmatlan vagyok, de ennyire azért nem. Próbálj lazítani, neked is könnyebb lesz és a lányodnak is jobb lesz, hogy nem görcsölsz rá az evéseire.

Az, hogy mindig ugyanakkor eszik, rendben van, de miért ne ehetne máshol is, ha épp úgy jön ki a lépés.

Ő már nem kisbaba, akár csúszás is lehet, hiszen nem egy robotról beszélünk, nem mindig ugyanakkor éhes, és ő már nem fog ordítani az éhségtől mint egy 2 hónapos.

Véleményem szerint lazíts egy picit.

Az etetőszékről meg már lassan leszoktathatod, vegyél neki kicsi széket kicsi asztallal, ott tud majd rajzolni, gyurmázni, festeni is, és sokkal kényelmesebb lesz neki.

2013. márc. 19. 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális.
2013. márc. 19. 09:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ilyen egyoldalúan nevelni a gyereket miért ne ehetne máshol?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És a nagyszülők soha nem adhatnak neki semmit? Gyümölcsöt sem? Ez szerintem nem normális.
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz vele az oviban? ott nincs etetőszék.

Igazából nem rossz, ha nem nasizik a gyerek etetések között, és az se, ha megadjátok az etetéseknek a módját, jó ha ehhez hozzászokik, de a kizárólagosság már lehet gond, egyrészt mert nagyon helyhez és időhöz köt Titeket, másrészt ha olyan helyzet adódik, hogy muszáj máshogyan enni, akkor lehet ez gond, hogy a gyerek nem szokik hozzá.

8/16 anonim ***** válasza:
100%
ez nem jo hozzá kell szokatni ezuttal magadat hogy más környezetbe tudj etetni. ez nem normális dolog hogy igy csinalod.mi lezs vele a bölcsibe oviba?
2013. márc. 19. 09:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Otthon én is beleteszem, de hétvégén soha nem vagyunk otthon, a családtagoknak és barátoknál nincs etetőszéke, ha kirándulni megyünk szintén nincs. Éttermekben sem mindenhol.

Kivitelezhetetlennek tartom, de ha nektek így jó csináld:)

22hós egyébként a lányom

2013. márc. 19. 09:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
És 20 hónapja nem utaztatok el sehová? És ez így jó nektek?
2013. márc. 19. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!