Ha 1éves kora után akarom (13hós) elválasztani a kislányomat, akkor adhatok vizezett tehéntejet neki?
Figyelt kérdés
sajnos a tápszert és a babatejet soha nem fogadta el.2012. máj. 30. 14:38
1/7 anonim válasza:
Adhatsz nyugodtan. próbáld először a harmados tejet, utána mehet felesben.
2/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy a tejet nem szabad vizzel higitani. Fel kell forralni, és egy az egyben mehet a gyereknek. A 2,8%-os, és lehetőleg zacskós, nem az, amelyik hónapokig eláll, mert az nem sűrűn látott tehenet.
3/7 anonim válasza:
Én is 1 évesen választottam el. Első nap kezdtem 30ml tejjel 2,8%-os (de ha tudsz szerezni házit, az jobb lenne). Mivel nem volt semmi probléma másnap dupláztam az adagot, utána megint szóval 30, 60, 120, 240ml végül tehéntejet kapott csak.
5/7 anonim válasza:
Én nem vizeztem és nem is forraltam, mert ezek már átestek hőkezelésen.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
és hogyan kezdted az elválasztást?
2012. máj. 30. 17:00
7/7 anonim válasza:
Az enyém anyatejes volt és 2 éves koráig szopizott. Nekem a tejjel nem volt gondom ahogy belekóstolt már itta is.Gondolom hasonlít az íze az anyatejre. Este próbálj meg neki adni kicsit langyosan, ha kell egy csipetnyi cukrot is rakhatsz bele. Az enyém sem itta meg sosem a tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!