Mennyire teszem jól, hogy a kislányomat /20 hó/ szinte csak odahaza etetem, mert ragaszkodom az etetőszékhez?
Nem tartom túl szerencsésnek.Miért nem vesztek egy textil etetőszéket?
Át kellene gondolnod ezt az egészet,mert nem helyes.
20 hós, már egyedül is meg tud ülni, kézbe tudja venni legalább a sült krumplit, vagy egy péksütit. Ha így nem megy, vegyétek ölbe, segítsetek neki. Nyugalom, nem fog az asztal alá esni a gyerek.
Az ilyen gyerekből lesz az, aki aztán a suliban a wc-n nem tud majd pisilni-kakilni. Nem jó ez így, az időrend okés, de tervezzetek utat úgy is nyugodtan, hogy beleesik egy-egy étkezés. Simán megoldható.
Én is a textil etetőszéket javasolnám, akkor máshol is tudtok úgy enni, ahogy te szereted, mégsem vagyok ennyire lekorlátozva:). Vagy ha a textilt nem tartod elég stabilnak, akkor van ilyen is, nekem nagyon tetszik, következő babánál tuti beszerzek:
20 hónapos fiam nem is etetőszékben evett már akkor és egyedül evett, azt és ott amit kapott, ahol voltunk.
pl. pici korától rendszeres, hogy a nagyszülőknél ebédelünk vagy vacsorázunk. ilyen nálatok még soha nem volt???
ezzel azért nagyon sok élménytől megfosztod a rugalmatlanságod miatt.
mikor még nem járt oviba akkor az is rendszeres volt (heti 2x-3x), hogy reggel lementünk a boltba és hazafelé az úton, séta közben megevett egy kiflit vagy perecet reggelire :) imádta csámcsogni séta közben!
de olyan is előfordult, hogy a dédi teletömte finomsággal, sütive, gyümölccsel és így kimaradt egy étkezés.
szerintem ezek kellek egy kisgyereknmek.
arról nem is beszélve, hogy ha ennyire beszűkíted az étkezését, még evési zavara is lehet, pl. nem fog enni az oviban mert csak otthon, etetőszékben lehet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!