Szerintetek apukának JÁR egy hetes nyaralás 2-3 hónapos baba mellett?
Ismerős pár,még nincs meg a gyerek.Apuka most tervezgeti a nyaralást,külföld,jó messze innen,pár szingli baráttal és lánnyal.
Feleség kisbabástul persze maradjon otthon,hisz "ugyse élvezné".
Amíg ketten voltak,kettesben és barátokkal eljártak,évente egyszer külföldre is,spórolva telt rá.
Most akarja beadagolni a nagypocakos feleségnek,hogy mit is akar.
Engem is kérdezett,én megmondtam,hogy felőlem mehetne,de vissza ne jöjjön ha képes lenne itthagyni csecsemővel több ezer km-re1-másfél hétre.
Ti hogy fogadnátok?
Én elmondtam neki a véleményem,nem fogalmaztam finoman.
Mondtam,hogy ezzel a házasságát is veszélyezteti,de még a baba egészségét is ha a felesége ezen fog kattogni az utolsó 2 hónapban.
Azt,hogy majd megbékél ha veszekszik is kicsit,nagyon ugysem fog,el lesz foglalva a gyerekkel.Mert szerinte első egy évben úgyis csak az anyja kell a gyereknek,ő úgysem fog tudni mit kezdeni vele,majd ha nagyobb lesz,játszik vele.
A témát lezártam azzal,hogy egy idióta barom,és nekem ne picsogjon ha az asszony párom lábbal rúgja ki ha megmutatja a repjegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!