Szerintetek apukának JÁR egy hetes nyaralás 2-3 hónapos baba mellett?
Ismerős pár,még nincs meg a gyerek.Apuka most tervezgeti a nyaralást,külföld,jó messze innen,pár szingli baráttal és lánnyal.
Feleség kisbabástul persze maradjon otthon,hisz "ugyse élvezné".
Amíg ketten voltak,kettesben és barátokkal eljártak,évente egyszer külföldre is,spórolva telt rá.
Most akarja beadagolni a nagypocakos feleségnek,hogy mit is akar.
Engem is kérdezett,én megmondtam,hogy felőlem mehetne,de vissza ne jöjjön ha képes lenne itthagyni csecsemővel több ezer km-re1-másfél hétre.
Ti hogy fogadnátok?
Az ilyen embernek nem való család. A baba tervezett volt? Mert ha ő is szerette volna, akkor most miért menekül?
Ez nem normális dolog szerintem.
És ez kortól független. Van, aki huszonévesen felelősségteljes apuka, és van, aki egész életében nem válik rá alkalmassá...
Engem a férjem itthon hagyott a két gyerekkel tavaly nyáron. Ő a balcsin volt(imádtam az időjárást, ahogy elindultak fürdeni szakadt az eső-vihar, hála jól se érezte magát), én meg itthon elbohóckodtam a gyerekekkel(még nem volt 3éves a fiam, másfél se a lányunk)
és jól éreztük magunkat.
Amitől azonban falra másztam, hogy qvasok pénzt elbsztt magára, itthon nyavajgott. IJ:D
Tervezett baba volt.
Balaton azért nem több ezer km,hogy ha bármi van,max fél nap és itthon van.Ő több ezer km-re tervezi perpill a nyaralást,épp repjegyet foglal,most olcsóbb,és szállásokat néz,úgy akarja elmondani,hogy már befizetve előleg,vagy repjegy megvéve.
Közös kasszából persze.
2 hónap múlva születik a baba.
Az én párom nem ilyen,de ha ilyennel előállna,alhatna az anyja kanapéján és gondolkodhatna hogy ér-e enyi,hogy csak hétvégi apuka lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!