Valaki legyen szíves mondjon olyan helyet a Balaton mellett, ahol nem zavarunk senkit a hangos zenével, bulikkal?
Siófokon szerintem a legjobb.Ott a legtöbb jó szórakozóhely,és olyan szállást kell találni ahol nem sok a szomszéd vagy kicsit szeparált a többi lakóhelytől.
Bár nem tudom,kizárólag házibulit szeretnétek minden este?
BalatonKenesén van, a falu északi szélén a BME geodéziai mérőtábora és egy régi MÁV-üdülő. Utóbbiról nem tudok sokat, de előbbit néhány éve el akarták adni, nem tudom, sikerült-e.
Mindenesetre igen valószínű, hogy mind a kettőt ki lehet bérelni. Abszolút elfogadható állapotú, rengeteg ágy van több épületben, a falu szélén nem sok embert tudtok zavarni (egyetemi tábor... gondolhatod, mihez vannak szokva a környéken), gyakorlatilag csak át kell sétálni az út túloldalára és ott van a Balaton (jó, nádasos, de abban is van egy stég, amin be lehet menni fürödni és 10 perces séta a strand)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!