Mit szólsz ehhez a viselkedéshez (többi lent)?
Sétáltunk a lányommal, a 9 hónapos fiam a babakocsiban aludt, 10 perce sikerült nagy nehezen elaltatni.
Hallom ám, hogy mögöttünk 20 méterre nagyon sír egy kisbaba egy babakocsiban, az anyja folyamatosa egy műanyag gyógyszeres dobozt zörgetett neki, de óriási hangerővel. A kisbabát inkább idegesítette, egyre jobban sírt szegény, nemhogy megnyugodott volna tőle.
Én hátranéztem, és mivel nem szerettem volna, hogy felébredjen erre a nagy zajra a 10 perce alvó gyerekem, megfogtam a lányom kezét és szaporább léptekkel mentünk tovább. Erre a "kedves" anyuka még nagyobb lendülettel kezdte el rázni az a gyógyszeres dobozt, vagy mit.
Hátranéztem egy pillanatra, mert nem értettem, mi a problémája, de gondoltam, hogy ez a zaj, már nekünk szól. A gyereke még mindig üvöltött.
A nő továbbra is csak rázta, zörgette, sőt még a lányának is szólt, hogy jó hangosan kezdjen el énekelni:(
Többet már nem néztem hátra, csak imádkoztam, nehogy utolérjenek miket. Aztán elmentünk másfelé.
Nem értem, miért ilyenek az emberek, szerinted?
Beteg ember vagy 67%-os!
A kérdést töröltem a listámból...viszlát
Lehet beteg vagyok de tőlem nem kezdenek el sírni a gyerekek :-P
azt hiszed ti vagytok. a világ közepe
Jézusom!
Miért nem nevelhetné úgy a gyerekét ahogy Ő akarja, ha nem akarja kivenni akkor az az Ő dolga.....
Ki a francot érdekel hogy más gyereke sír az UTCÁN? és az anyukája mivel nyugtatja? Érted? Az UTCÁN!
Miért nem foglakozol a gyerekeiddel inkább, mint hogy felesleges kérdéseket írogatsz ki?
Komolyan Neked ez a legnagyobb problémád?
Lehet, hogy tényleg béna volt az anyuka, rossz módszert választott vagy akár lehetett idegbeteg is, de az is lehet, hogy az ő gyereke máskor erre a műsorra szokott megnyugodni. Nem biztos, hogy látta vagy leesett neki, hogy alszik a babád és direkt nektek adta elő magát.
Az utca mindenkié. Én is mindig ijedten szlalomoztam a zajok elől, ha végre elaludt a gyerek a kocsiban, de ilyenkor persze csak azért is jött egy mentőautó vagy a járdán grasszáló motoros futár vagy kopógós cipőben sétálók, esetleg kutyaugatás, vagy legrosszabb esetben gügyögő szomszéd nénik "ja alszik!" felkiáltással... na ezektől mindig jó ideges lehettem :)
Talán te is fáradt és ingerült voltál a nehezen elalvó babádtól és kicsit túl reagáltad a dolgot.
Az én fiam sem nyugodott meg mindig ha felvettem,máskor meg a legidiótább zajra is elaludt.
Egyébként a te babádnak is meg kell szokni a környező zajokat! Nem bántásként írtam!
Én teljesen nyugodt voltam, csak a nő viselkedése rázott meg:(
ő a 4. gyerek a családban, úgyhogy a zajt már megszokta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!