A Beci fanok mit szolnak ehhez a szanalmas viselkedeshez? Mert o ha eddig magat adta, akkor most minek nem folytatja azt?
Én inkább Olinak drukkoltam.
Béci csak most mutatja meg igazán a valós oldalát,kimutatta egész szépen a foga fehérjét.Amióta Olivér kiment igen "megváltoztak",mert szerintem kicsit tartottak tőle.
Most őszintén nektek az tetszik amit pl. Éva és Anikó művel?! Amit Éva csinált az undorító volt, a köpködés és, hogy nem hagyta a többieket aludni. Fordított esetben mi lett volna, na azt inkább hagyjuk! Anikó meg másról nem tud beszélni, csak Olivérről és, hogy őt szarba hagyta, ő tette saját magával. Tudta, hogy van barátnője, meg már a 3. pasiba szerelmes amióta bent van a villában, színésznő!
Azt nem vettétek észre, hogy Szandikáért ki ment ki, mivel ott feküdt kint a földön?! Gigi, pedig ők nincsenek annyira jóban.
Az, hogy Béci beszólt Anikónak, nagyon jól tette, megérdemelte.
Ja és be voltak rúgva, mint a fene, kivéve, Gigit, Béci és Lacit.
Pedig nem vagyok tinilány, sohasem szavaztam senkire, mivel úgyis az rtl dönti el ki maradjon és nem vagyok Béci és Gigi fan, és cigány sem!
De inkább nézem őket, mint Évát és Anikót, ahogyan érvénytelenkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!