Nézed a VV párbajt? Teljesen felháborító amit csinálnak, és ez a szánalmas hülyegyerek.
Figyelt kérdés
össze vissza futtatják mennyire szerelmes és szétválaszthatatlan pár,de amit veronika háta mögött művel az véletlenül sincs bevágva a kisfilmekbe -.-"2011. okt. 23. 20:57
1/12 anonim válasza:
Én nézem,de én csak nevetek ezeken..:DD
2/12 A kérdező kommentje:
hát én nem,mert nem igazán jön be ez a menőcsávó,és még a szerkesztők is hazudoznak hogy bent maradjon, ez megint béci szisztémának tűnik,tinilotyók tömkelege tolja az sms-eket apu pénzéből és fináléig el fog menni
2011. okt. 23. 21:02
3/12 anonim válasza:
Nekem szimpatikus volt eleinte cristofel meg csaba is, viszont cristofel hülyéskedési és szerelmes ügyei semmit újat nem tud mutatni, klisék lettek a "mutatványai".
Cristofel megjátssza magát egy bizonyos szinten, csaba meg önmagát adja.
4/12 anonim válasza:
Nem voltam érthető.
Azon nevetek,hogy egyesek milyen komolyan veszik ezt az egész "valóságshow-t" :)
5/12 A kérdező kommentje:
embereket ismerünk meg ízig vérig,testileg lelkileg,és ez a fajta ember típus mint krisztofel,ez nem szimpatikus és felháborító hogy van aki ezt támogatja,azóta ilyen hős szerelmes amióta rajta van a kendő.
2011. okt. 23. 21:22
6/12 anonim válasza:
felháborító, igen az. de christofel csinál ottbenn műsort. oké csaba adja önmagát, de ha egyszer unalmas amit csinál? christofelen legalább lehet röhögni, hogy mekkora hülye, miket csinál stb.
7/12 anonim válasza:
Számomra Csaba NEM unalmas. De Christofeltől meg a hideg kiráz és inkább elkapcsolom a tv-t,minthogy a sok bäromságát hallgassam és azt,hogy mennyire elvan szállva magától meg a "kubai" vérétől.
8/12 anonim válasza:
Engem szinte irritál Cris...Ja, az véletlenül sincs a kisfilmben, hogy ha Veronika kimegy,akkor majd ő meghúzza Esztert.
És tényleg egy hete olyan szerelmes.
9/12 A kérdező kommentje:
na akkor tárgytalan már a kérdés :) azért sajnálom kicsit,de túl durva volt amit művelt
2011. okt. 23. 21:48
10/12 anonim válasza:
A dögunalmas tuja csabánál még a teletext is izgalmasabb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!