Szerintetek az rtl mennyit nyúlt le a jótékonysági pénzből? :D és ha már itt tartunk, miért a nézőket kell mindennel lehúzni? A nagy nézettségükből nem tud adakozni a csatorna? Felháborító.
Szerintem is inkább az egyik párbajnak a bevételét kellett volna felajánlani, szebb lett volna.
Ezzel együtt én is küldtem sms-t, nem az én tisztem megállapítani, hogy loptak belőle vagy nem, ha igen, akkor van rá hatóság, hogy intézze a büntetést. Egyébként jóhiszeműen feltételezem, hogy nem loptak belőle.
Hozzátenném, hogy soha a büdös életbe nem szavaztam senkire, egyik adón sem, nem telefonáltam játékra, jósnőnek stb. Kivételes alkalom volt, az alapítvány miatt.
Ha nem tisztességesek, buktam 250 Ft-ot, na bummm... Majd ők elszámolnak a lelkiismeretükkel, mert nem engem vertek át, hanem a gyerekeket.
A telefonszolgáltató leveszi az ő %-át
Lejön belőle az RTL-nek a forgalom utáni iprűzési adó és a 25%áfa.Ekkor jótékonykodtak.
Aztán jön az alpítvány ami leveszi a működési költséget(telefon ,marketing,rezsi,munkabérek,bérleti díjak...) a járulékokat az áfát ,iparűzési adó a forgalom után.
És ha jól tippelek akkor kb 10%-a marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!