Ez igaz lehet? Ha igen, az elég felháborító. Ha meg nem, az is, miután ettől hangos az internet
1, Balázs holnap fog műsort vezetni, tehát a dolog itt megbukott.
2, kiderül, ha Béci nyer, akkor akár igaz is lehet.
Szerintem igaz!Tudjátok miért?
"Mindazonáltal senki ne legyen
naív, egy ekkora költségvetésbôl készülô mûsor sorsát "nem Rozi néni fogja eldönteni a kapa mellôl!"
Na ezért!!!
Ahogy a Mónika és egyéb sokkkba is fizetett emberek jártak!
Ez egy zseniális marhaság. Én elhiszem, hogy nagyon fel voltak háborodva az Oli fanok, hogy kiesett, de egyrészt ő csinálta magának, másrészt meg az RTL nem nagyon foglalkoztat ilyen volumenű műsorban olyan embereket, akik nem tudnak helyesen írni.
Biztos van benne susmus, mert elég biztosra mentek az összeválogatásnál, de hagyjuk már ezt a baromságot, hogy ki mit hallott...
Egyébként Oli miatt néztem én is.
(A fizett színészekre jó ellenpélda Ildikó, akinek a nővérének nagyon jó volt a haja, meg az a nevenincs nyávogó kislány, aki Alekosz ellen esett ki. Az ő szurkolótáboruk inkább szavazhatott Bécire is, mint ellene, ha már egyszer volt lehetőségük eltüntetni Olivért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!